Oorzaken van een Eye Deksel Infection

Oorzaken van een Eye Deksel Infection

Ooglid infecties worden veroorzaakt door een aantal triggers zoals verwondingen, bacteriën en virussen. Zie een arts meteen als u vermoedt dat u een ooginfectie. Vermijd het aanraken van je ogen en houd uw handen schoon voor het geval u per ongeluk uw ogen aanraakt. Voorkomende symptomen die gepaard gaan met een ooginfectie zijn roodheid, zwelling, jeuk en pijn.

Conjunctivitis

Conjunctivitis, ook wel roze oog, is een belangrijke oorzaak van ooginfecties. Deze infectie is zeer besmettelijk. Houd uw handen schoon en contact met andere mensen te vermijden. Ga naar de dokter om medicinale druppels te krijgen en thuis blijven en te ontspannen. Roze oog gaat meestal weg binnen een week als je het snel te behandelen. Het niet behandelen van roze oog kan leiden tot verlies van het gezichtsvermogen als de toestand blijft verslechteren. In sommige gevallen hoeft roze oog opruimen op zijn eigen, maar het is best om uw arts te zien, ongeacht. Kinderen kunnen roze ogen te krijgen van vrienden op school of een kinderdagverblijf.

Blefaritis

Blefaritis is een ontsteking van het ooglid dat een infectie kan veroorzaken. De oogleden ontstoken raken van allergieën, kanker of andere oogaandoeningen. Zonder behandeling kan een constante roodheid en zwelling leiden tot infectie als u uw ogen wrijven. Je zou de drang om je ogen krabben voelen, maar vermijd dit te doen. Houd je ogen en handen schoon en vermijd het dragen van mascara.

Varkenshok

Een stal is een andere veel voorkomende oorzaak van een ooginfectie. Dit gebeurt wanneer bacteriën wordt ingediend, aan de rand van je ooglid. De stal lijkt op een helder of rode bult dat is irritant. Als u doorgaat naar de stal te raken of te halen op het, zal uw infectie op erger. Ga naar een dokter als je niet in staat om te openen of te sluiten uw ogen of als de stal niet weg op zijn eigen te gaan met een week. Een stal kan gebeuren uit je ogen wrijven of slechte hygiëne.