Oorzaken van Babinski's Sign

Oorzaken van Babinski's Sign

Babinski reflex een specifieke, onwillekeurige reactie op een bepaalde stimulatie in het lichaam. Het veroorzaakt een persoon grote teen te bewegen naar de bovenkant van de voet, terwijl de andere tenen van de voet ventilator na strelen de zool. Dit bord of reflex normaal bij jonge kinderen, hoewel de aanwezigheid na de leeftijd van twee is een aanwijzing van beschadiging van de zenuwbanen verbindt het ruggenmerg en de hersenen. Babinski's sign kan een indicatie zijn van een aantal aandoeningen of ziekten, die ervoor zorgen dat de reflex om optreden.

Neurologische Aandoeningen

Babinski reflex kan worden veroorzaakt door neurologische aandoeningen die de hersenen, het ruggenmerg en het zenuwstelsel. Bijvoorbeeld, amyotrofe laterale sclerose, ook bekend als de ziekte van Lou Gehrig, is een ziekte van de zenuwcellen in de hersenen en het ruggenmerg die onwillekeurige spierbewegingen veroorzaakt, en is direct gekoppeld aan mensen met Babinski reflex. Andere neurologische aandoeningen die Babinski's sign veroorzaken zijn: gegeneraliseerde tonisch-clonische aanval, multiple sclerose, beroerte en syringomyelia.

Erfelijke aandoeningen

Erfelijke aandoeningen zijn een minder voorkomende oorzaak van teken Babinski's dan andere invloeden. Hypokaliëmische periodieke verlamming, een erfelijke aandoening die episoden van extreme spierzwakte veroorzaakt, kan Babinski's reflex veroorzaken tijdens een zware aanval van verlamming. Een andere erfelijke aandoening leidt tot Babinski's sign is Friedrich-ataxie, een erfelijke ziekte die de spieren en het hart beïnvloedt.

Ziekte of infectie

Ziekte of infectie kan Babinski reflex veroorzaakt door stress die het lichaam. Dit gebeurt in sommige ernstige gevallen van meningitis, een virale of bacteriële infectie die een ontsteking van de membranen die de hersenen en ruggenmerg bedekken veroorzaakt. Andere ziekten of infecties die leiden tot Babinski's reflex onder andere een hersenen of het ruggenmerg tumor, hepatische encefalopathie, pernicieuze anemie, poliomyelitis, rabiës en tuberculeuze artritis.

Letsel

Bij ernstige verwonding aan het lichaam effecten neurologische functie Babinski reflex heeft het potentieel optreden. Hoofdtrauma, die een grote kans op beschadiging van de hersenen, kan de reflex Babinski veroorzaken. De reflex kan ook optreden als gevolg van ruggenmergletsel.