Oorzaken en Cures voor slechte adem

Slechte adem kan verlammende in sociale situaties. Er zijn vele oorzaken en net zo veel kuren. Het is belangrijk dat de hoofdmap van slechte adem problemen om een ​​behandeling te vinden. Nadat u het te behandelen, kunt u ook voorkomen dat het. Overweeg of u last heeft van een slechte adem te wijten aan het voedsel dat je bent, of niet eten, of dat u een meer ernstige medische aandoening die behandeling nodig heeft van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

Oorzaken

Slechte adem kan worden veroorzaakt door voedsel dat je gegeten of door iets ernstiger, zoals tandvleesontsteking. Voedsel zoals uien en knoflook kan blijven hangen op adem, en het kan moeilijk om zich te ontdoen van hun geur te zijn. Omdat het voedsel wordt geabsorbeerd in je bloedbaan en vervolgens in je longen, blijft u aan de dampen van sterke smaken goed nadat u ze hebt gegeten uitademt, maar de geuren kan worden geminimaliseerd met een goede mondhygiëne.
Tandvleesaandoeningen en een droge mond zijn meer ernstige aandoeningen die een slechte adem veroorzaken. Ochtend adem veroorzaakt, zelfs in de schoonste monden door de ophoping van bacteriën overnacht op de tanden en tong. Droge mond, een aandoening die het lichaam verhindert het maken van een voldoende hoeveelheid speeksel, veroorzaakt een slechte adem, omdat zonder voldoende speeksel, de bacteriën zijn nooit uit de mond gespoeld. Kankerpatiënten die bestraling ondergaan vaak last van een droge mond als bijwerking.

Tooth & Gum Care

Tandenpoetsen is nummer een. Hoewel het lijkt eenvoudig, borstels niet iedereen zo vaak als nodig. Om een ​​slechte adem wordt veroorzaakt door voedsel te vermijden, moet je poetsen na elke maaltijd. Dit zal bijdragen tot het verminderen van de slepende geuren uit het voedsel, met name degenen met een sterke geur, dat laatste nadat je klaar bent met eten. Flossen is een andere grote manier om een ​​slechte adem te voorkomen. Voedsel deeltjes vast komen te zitten tussen de tanden en zijn niet altijd uit de mond gewassen met alleen borstelen.

Dieet

Mensen die moeite hebben met het verteren van bepaalde voedingsmiddelen kan ook last hebben van slechte adem. Vele malen mensen die op dieet zijn en het niet nuttigen van voldoende voedsel gedurende de dag ook last van slechte adem. Een veel voorkomende dieet reden voor slechte adem is het onvermogen van het lichaam om vetzuren te metaboliseren. Wanneer deze enzymen niet worden afgebroken, het lichaam ze uitscheidt als afval en dit kan dan ook maagklachten en slechte adem als een ander neveneffect veroorzaken.

Cures

De behandeling voor slechte adem is afhankelijk van de oorzaak. In sommige gevallen, het zijn meer ijverig over poetsen en te flossen zou zorgen voor het probleem. Echter, in meer ernstige gevallen kan uw tandarts u te behandelen voor tandvleesontsteking of een droge mond te helpen bij de bestrijding van de symptomen. Symptomen die verband houden met voeding, is pepermuntolie aangetoond dat slechte adem en andere mint producten die worden verteerd in het systeem te verminderen. Het behandelen van de slechte geur intern zal een beter resultaat te creëren en niet alleen maskeren de geur met een pepermuntje of een kauwgom.

Overwegingen

Hoewel een pepermuntje of een kauwgom zou de truc tijdelijk te doen, is het belangrijk om te onthouden dat als je een meer ernstige aandoening die uw slechte adem, zal de munt alleen maar maskeren een potentieel schadelijke toestand. Het is belangrijk om een ​​zorgverlener te praten als je slechte adem is een permanent probleem.