Oorontsteking Remedy

Home remedies zijn een populaire behandeling trend van de afgelopen tien jaar te worden, als meer en meer berichten in de media zijn vrijgegeven over de gevaren van medicijnen en de lange-termijn effecten van antibiotica. Hoewel het gebruikelijk is antibiotica voorschrijven behandeling van infecties, in veel gevallen, deze zijn niet noodzakelijk en kunnen de situatie alleen erger. Natuurlijke remedies kunnen net zo effectief en heel wat veiliger. Controleer altijd met uw arts voordat u een behandeling beslissing.

Het begrijpen van een oorontsteking

Oorontstekingen, hoewel pijnlijk en ellendig, meestal genezen op hun eigen, zonder dat een antibioticum. Er is ook een specifieke vereiste voor een patiënt wordt gediagnosticeerd met een oorontsteking: er moet vloeistof achter het trommelvlies zijn. Vele malen, kinderen en volwassenen gediagnosticeerd met een oorontsteking simpelweg omdat ze klagen over pijn, veroorzaakt door de druk van een verstopte neus, allergieën, een rood gekleurd is of ontstoken trommelvlies en koorts. Dit zijn geen oorontsteking tenzij vloeistof aanwezig is.

Het doel van Remedies

Middelen dienen een groter doel dan pijn, hoewel voor oorontsteking, is het algemene doel van de behandeling. Remedies zijn een veiliger alternatief voor antibiotica, het typische verloop van de behandeling in de afgelopen decennia.

Volgens Dr Alan Greene en de American Academy of Pediatrics, elke keer een antibioticakuur voorgeschreven voor een kind of volwassene, toekomstige infecties worden steeds moeilijker te behandelen. Dit komt omdat het menselijk lichaam bouwt een resistentie tegen bepaalde stammen van antibiotica; Dit resulteert in zwaardere, duurdere medicaties nodig om een ​​oorontsteking die vaak verkeerd gediagnosticeerd behandelen. Behandelen van de pijn van een oorontsteking met huismiddeltjes niet alleen even, zo niet meer, effectiever dan het gebruik van een antibioticum, kan het ook veiliger.

Gebruik pijnstillers

Overweeg over-the-counter pijnstillers als de eerste remedie bij de behandeling van een oorontsteking of oorpijn. De beste keuzes bevatten ibuprofen, als het kan verlagen koorts, verminderen ontstekingen en pijn tegelijkertijd verlichten. Paracetamol is een effectieve behandeling en in medicijnen zoals Tylenol. Beide zijn verkrijgbaar in doses voor volwassenen en kinderen.

Oordruppels zijn een andere optie. Deze bevatten een verdovingsmiddel, dat het trommelvlies verdooft. Voor het gebruik van oordruppels, zeker is er geen vloeistof lekt uit het geïnfecteerde oor. Lekkage is een teken van een gescheurd trommelvlies, en de druppels kan het alleen maar erger.

Natuurlijke oliën

Natuurlijke oliën zoals knoflook, sint-janskruid en koningskaars hebben elk hun eigen helende eigenschappen en kan een effectieve remedie voor uw oor infectie.

Knoflook olie kan bacteriën die in het oor, die verantwoordelijk is voor de oorontsteking te beginnen doden. U kunt of koop deze olie bij uw lokale health food winkel of maak je eigen; dobbelstenen drie teentjes knoflook, bedek met olijfolie en laat ze dan weken 's nachts. Spanning in de ochtend en gaan door het plaatsen 3-5 druppels van de olie in het geïnfecteerde oor. Houd uw hoofd schuin, zodat de olie naar het de gehoorgang genieten; twee keer herhaal het proces van een dag.

Mullein olie helpt verlichten irritatie in de gehoorgang, waardoor de pijn vermindert. Het is verkrijgbaar in reformwinkels. Te gebruiken, plaatst u 2-3 druppels op een katoenen bal en plaats in de geïnfecteerde oor.

St. John's Wort is een olie bekend om zijn helende eigenschappen en het vermogen om pijn te verlichten. Net als bij de toorts olie, plaats 2-3 druppels op een watje en plaatsen in het geïnfecteerde oor.