Oogproblemen Van Shaken baby syndroom

Oogproblemen Van Shaken baby syndroom

Shaken baby is een van de meest gruwelijke syndromen waarbij een zuigeling. Een baby maken met verschillende ernstige verwondingen als gevolg van shaken baby syndroom. De dood is ook een mogelijkheid. Oogproblemen van shaken baby syndroom zijn een veel voorkomend verschijnsel. De twee veel voorkomende problemen met de ogen van shaken baby syndroom zijn retinale bloedingen en netvliesloslating.

Kenmerken

Shaken baby syndroom ontstaat wanneer een kind lijdt aan een verscheidenheid van verschillende soorten van letsels na een gewelddadige schudden.

Symptomen

De voorkomende symptomen van problemen met de ogen van shaken baby syndroom bundelen van bloed in de ogen, glazig zien zijn ogen en vaste leerlingen.

Retinale bloeding

Een veel voorkomende letsel van een kind dat is heftig geschud is retinale bloeding. Retinale bloeding optreedt wanneer een shaken baby ervaringen bloedend langs de achterzijde, binnenste laag van het oog. In sommige gevallen, bloeden stopt uit eigen beweging; echter, is medische hulp noodzakelijk.

Netvliesloslating

Netvliesloslating is een andere potentiƫle schade die shaken baby. Bij netvliesloslating, de binnenste laag van de oogbol baby los van het oog. Dit type letsel vereist onmiddellijke medische interventie.

Waarschuwing

Als een kind lijkt op een of andere (of een combinatie) van de symptomen die gepaard gaan met oogproblemen van shaken baby syndroom hebben, onmiddellijk medische hulp inroepen.