Ontwikkeling van een Infant Brain

Ontwikkeling van een Infant Brain

Frontal Lobe Development

De frontale kwab net achter het voorhoofd controleert wandelen, praten, socialisatie en begrip. Deze kant van de hersenen verloopt tussen de leeftijd van 6 tot 12 maanden. De linker zijkant taal, en de rechterkant speciale vaardigheden. Bij meisjes is de linkerkant dacht sneller dan bij jongens te ontwikkelen, en vice versa.

Wandbeenkwab Development

De pariëtale kwab van de hersenen helpt vingers baby's leren hoe te begrijpen tussen de leeftijd van 2 tot 12 maanden. Dit is de zijde van de hersenen die ook controleert zicht. Aanvankelijk, baby's zijn niet in staat om zich te concentreren afgelopen 8 tot 15 inch. Mettertijd zicht verbetert, en zij kunnen concentreren op stilstaande en bewegende objecten. Door 8 maanden, hun visie heeft 20/40 gelijkwaardigheid.
Dit is het deel van de hersenen dat ook regelt begrip. Bij ongeveer een jaar, baby's herkennen eenvoudige commando's en kunnen ook in staat zijn om te reageren.

Achterhoofdskwab Development

De occipitale kwab is een andere plek van de hersenen, in het achterhoofd, die zorgt gezichtsveld. In het eerste jaar, kunnen baby's kleuren te zien en te ontwikkelen dieptezicht. Boeken en mobieltjes in heldere, primaire kleuren zijn uitstekend geschikt voor het versterken en stimuleren van de visie in het eerste jaar.

Temporal Lobe Development

Horen, spreken en de mogelijkheid om onafhankelijk te worden vaardigheden die zijn opgedaan met dit deel van de hersenen. Vanaf het moment dat baby's worden geboren, hun gehoor is acuut. De reukzin is ook sterk in baby's vanaf de geboorte. Binnen 10 dagen, herkennen ze de geur van de melk van hun moeder.
Baby's beginnen met het leren vocalisatie in de baarmoeder. Het gaat verder vanaf jonge leeftijd, wanneer ze leren om te huilen als een manier om te communiceren. Uiteindelijk babies brabbelen en dan leren om woorden te vormen. Lezen aan baby's stimuleert de taalontwikkeling, maar ook verbetert de luistervaardigheid.
Baby's krijgen hun gevoel van onafhankelijkheid en leren dat ze onafhankelijke bewegingen van delen van hun lichaam kunnen maken of hun hele lichaam te bewegen.

Cerebellum Development

Het cerebellum, gelegen aan de achterzijde van het hoofd, helpt met beweging en spiercoördinatie. Activiteiten zoals kruipen, lopen, controle over het hoofd, zittend en rollend over de ontwikkeling tijdens de kinderschoenen. Onderzoek wijst cardiovasculaire activiteiten kunnen ook worden ontwikkeld op basis van het cerebellum.

De hersenstam

Hersenstam een ​​zuigeling is het deel van de hersenen dat het meest ontwikkeld bij de geboorte. Het controleert emotie en ook het huilen, het zogen en verrassende reflexen. Het controleert ook de basic life functies, zoals hartslag, bloeddruk en slapen.