Ontspanningsoefeningen voor angst

Volgens de American Psychological Association, "Angst is een symptoom. Mensen die angst ervaring spierspanning, rusteloosheid, paniek, of een gevoel van naderend onheil te voelen." Er zijn verschillende ontspanningsoefeningen voor angst die je kunnen helpen rust en innerlijke vrede te bereiken. Daarnaast kan een psycholoog u helpen te genezen en te herstellen van angst; Als u een verwijzing nodig heeft kunt u bellen met 1-800-964-2000 of bezoek http://locator.apa.org.

De Angst & Phobia Werkboek

Volgens Dr Edmund Bourne, auteur van "The Angst & Phobia Werkboek," buikademhaling is een effectieve ontspanning oefening voor angst. Houd je hand op je buik, adem langzaam en diep door je neus, pauzeren en adem uit door je mond. Herhaal dit 10 keer.

De Vreedzame Scène

Visualiseer jezelf in een vreedzame scène. Op een stuk papier, beschrijven elk detail van uw rustige scène, met inbegrip van kleur, tijd van de dag, locatie en iets anders dat in je opkomt. Praktijk ontspannen en in te gaan op dit vredige tafereel zo vaak als je kan over een periode van 15 minuten. Deze oefening zal helpen wanneer je voelt dat het ontstaan ​​van angst, omdat het makkelijk zal zijn voor u voor te stellen uw vreedzame scène. Deze afleiding kan resulteren in een kalme gemoedstoestand.

Meditatie

Er zijn veel verschillende soorten van meditatie. Meditatielessen zijn beschikbaar als je niet vertrouwd bent met de autodidact methode voelen. Zoek een rustige kamer die weinig of geen licht heeft. Speel de natuur geluiden of muziek op de achtergrond: waterval, tjilpende vogels, een harp of geen muziek die je helpt om volledig te ontspannen. Ga liggen op een comfortabel bed of bank, het dragen van loszittende kleding en geen sieraden, en laat je volledig te ontspannen gedurende tenminste 20 minuten.

Neer Tijd

Sta jezelf elke dag tijd om te ontspannen. Neem pauzes en krijgen voldoende rust. Als je overwerkt en branden jezelf uit, zelfs 20 minuten van dagelijkse meditatie zal niet genoeg zijn om verlichting te bereiken vanuit angst. Heb je al een route voor elke dag, en neer te schrijven in detail wat u gaat doen tijdens de rusttijd, recreatie tijd en de relatie tijd.