Ontgifting Met Kruiden

Ontgifting Met Kruiden

Herbal remedies zijn al lange tijd gebruikt om het lichaam te helpen met ontgiften en reiniging. In feite zijn veel natuurgeneeskundige artsen en kruidkundigen geloven kruiden hebben de kracht om ziekten te genezen en houdt het lichaam in een staat van gezond evenwicht. Er zijn verschillende kruiden die traditioneel gebruikt voor detoxificatie die helpen het lichaam ontdoen van gifstoffen, breken organisch afval en het reinigen van de organen.

Psyllium Seed

Een van de meest gebruikte ingrediënten in reiniging kits of detox drankjes is psyllium zaad. Een smerende vezel die verder gaat dan de oorspronkelijke grootte wanneer ze worden ingenomen, psyllium zaad werkt als iets van een vacuüm op het maag-darmkanaal door het vegen langs toxines en puin en het helpen om ze te elimineren uit het lichaam. Psyllium zaad bevordert ook een gevoel van volheid, die helpt om de eetlust te beteugelen en het bevorderen van een effectieve reiniging.

Mariadistelzaad

Mariadistel zaad is een belangrijk kruid voor het helpen van de lever af te breken schadelijke stoffen, zoals alcohol of chemische stoffen. Mariadistel zaad is een natuurlijke anti-oxidant en kan de eiwitsynthese te stimuleren. Omdat het helpt om te beschermen en te helpen de belangrijkste ontgifting organen in het lichaam, wordt mariadistel zaad beschouwd als een belangrijk kruid voor alle interne reinigen.

Yucca Root

Yucca wortel bekend om breken organisch afval in het lichaam. Het helpt om de normale lichaamsfuncties te herstellen door het bijstaan ​​van de stofwisseling, waardoor het lichaam te behouden voedingsstoffen en het elimineren van schadelijke stoffen. Als darmreiniger, yucca wortel verhoogt de eliminatie van maag-afval en ook reinigt het bloed.

Ginger Root

Gemberwortel is een krachtig hulpmiddel voor de spijsvertering en het verlichten van intestinale aandoeningen door het ontspannen van de spieren en het verhogen van de bloedstroom. Sinds ontgifting irriterend voor de darmen kan worden, gemberwortel is een goede detox kruid te gebruiken voor reiniging. Het kan ook gemakkelijk voorkomende symptomen geassocieerd met zuivering, zoals maagkrampen en gas.