Ontbijt Ideeën voor Active Teens

Ontbijt Ideeën voor Active Teens

Het eten van een gezond, evenwichtig ontbijt betekent een gunstige start van de ochtend, vooral bij kinderen en jonge volwassenen. Tieners moeten consumeren voedzame voedingsmiddelen bij het ontbijt, in het bijzonder die met veel eiwitten, goede koolhydraten en gezonde vetten. Het starten van de dag met veel vocht zorgt er ook voor kinderen en jongeren blijven langer gehydrateerd gedurende de dag. Weten wat te eten en wat niet te eten tijdens je tienerjaren zorgt voor een optimale gezondheid en groei voor je lichaam en spieren, samen met de werking van uw vitale organen lang in de volwassenheid.

Eiwitten

Consumeren eiwit goede groei en ontwikkeling van vitale organen, het hart en de hersenen, en gezonde rode bloedcellen stimuleren. Eiwit kan worden gevonden in eieren, kaas, vis, kip, rund, kalkoen, noten, bonen en soja producten. Eiwitten met gehakte uien, peper en lichte sojasaus maken een heerlijk begin van de ochtend. Een soja schudden gemaakt met op smaak gebrachte sojamelk, de helft van een banaan, ijsblokjes en een schep van soja-eiwit poeder of gemalen lijnzaad, zal u helpen om de dag te pakken.

Koolhydraten

Energie uit de consumptie van goede koolhydraten, koolhydraten en houd uw interne organen, zenuwstelsel en spieren efficiënt werkt. Goede koolhydraten zijn volle granen, fruit, groenten en bonen, terwijl de slechte koolhydraten zijn voorverpakte cake en koekjes, frisdranken en andere voedingsmiddelen zwaar in verwerkte suiker. Volkoren toast of bagels geserveerd met een moer boter topping, zoals pindakaas of amandel boter, en een kant portie vers fruit zal u voorzien van voldoende energie voor uw dagelijkse activiteiten.

Vloeistoffen

Drink veel water, vooral tijdens de ochtenduren. 'S nachts, zal uw lichaam een ​​beetje uitdrogen, dus is het belangrijk om jezelf te vullen met water gedurende de dag. Acht oz. van water acht keer per dag is de vereiste minimale hoeveelheid water het lichaam nodig heeft om te functioneren op zijn best. Maak een smoothie door het mengen van een kopje van uw favoriete vers fruit, en een kopje ijsblokjes. Het drinken van calcium verrijkt sinaasappelsap met uw ontbijt eten maakt een andere goede start van uw dag.

Goede vetten

Het consumeren van goede vetten bij het ontbijt zorgt voor een reserve voor energie, samen met isolerende uw lichaam. Vetweefsel beschermt uw vitale organen van temperatuurveranderingen, samen met een trauma. Goede vetten bevatten omega-3 en omega-6-vetzuren, die is gevonden in de sector vezelvlas en koolzaadolie, gemalen lijnzaad, walnoten, koud water vissen zoals tonijn en zalm, en pompoenpitten. Avocado's, druivenpitolie en olijfolie bieden ook goede vetten, terwijl voedingsmiddelen met verzadigde vetten en gehydrogeneerde vetten met mate moet worden gegeten. Gebruik gemalen lijnzaad in je ochtend smoothie of havermout om goed vet te nemen in uw ontbijt.