Online Herbalist Certificering

Online Herbalist Certificering

Online drogist certificering geeft u de mogelijkheid om anderen te leren hoe ze versterken capaciteiten van hun eigen lichaam te gebruiken om zichzelf te genezen, door het gebruik van kruiden en andere natuurlijke methoden.

Een Certified Herbalist

Kruidendokters zijn professionals op het gebied van natuurlijke geneeskunde die zich wijden aan het werken met planten, gebruikt als medicijn. Verschillende online scholen bieden kruidendokter cursussen die zijn self-paced, onderwezen in praktische stijlen en kan in een jaar of minder worden afgerond.

Carrièremogelijkheden

Een gecertificeerde drogist heeft vele carrièremogelijkheden, zoals een stichting aan het worden een holistisch arts of een natuurgeneeskundige arts. Andere opties zijn steeds een wetenschapper in natuurlijke hulpbronnen, een kruiden-apotheker, schrijven op het gebied van natuurlijke gezondheidszorg en een kruiden-consultant of medicijnen fabrikant.

Onderwerpen die door de Certified Herbalist

Een kruidendokter leert vele fasen van Kruidenkunde, zoals het voorbereiden van kruidenmiddelen, kompressen, extracten en tincturen. Onderwerpen kunnen ook plantkunde, West-en Oost-technieken, fytochemie, aromatherapie, de basis van voeding, anatomie, holistische beoordeling en alternatieve geneeskunde.