Ongewenst gewichtsverlies

Obesitas is een veel voorkomende oorzaak van een groot aantal gezondheidsproblemen, waaronder hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten. Veel beurt om dieetpillen, lichaamsbeweging, dieet en andere gewichtsverlies remedies om gewicht te verliezen voor de gezondheid of andere cosmetische redenen. Echter, er zijn er die het gewichtsverlies strategieën die eigenlijk schadelijk is voor hun gezondheid kan gebruiken. Niet alleen zijn deze gewichtsverlies methoden schadelijk, maar ze kunnen ook heel ineffectief in permanent het houden van het gewicht af zijn. De volgende gewichtsverlies methoden zijn ongewenst.

Anorexia

Anorexia is een eetstoornis met een psychologische component aan. Sommige anorexics geloven dat ze overgewicht hebben als ze in plaats daarvan ernstig ondergewicht. Anorexics slaan vaak maaltijden, lichaamsbeweging overmatig en geobsedeerd door hun gewicht.

Boulimia

Boulimia is de praktijk van braken van voedsel om het aantal calorieën die worden verbruikt verminderen en die hoop te vallen. Bulimics willen in staat zijn om te eten zonder het verkrijgen van gewicht. Echter, overmatig braken de slokdarm en de tanden beschadigen. Overmatig braken kan ook leiden tot problemen met de spijsvertering omdat het schadelijk is voor de buikspieren.

Crash dieet

Sommige mensen nemen gezond gewicht te verliezen om een ​​extreme. Gewichtsverlies tegen het tarief van £ 3 per twee weken is gezond. Echter, sommige kiezen om drastisch verminderen van hun calorie-inname terwijl overmatig uitoefenen. Het lichaam vaak niet tijd om aan de snel gewichtsverlies. Crash diëten kunnen ernstige honger, depressie, uitputting, hart-en vaatziekten, zenuw problemen en spierproblemen veroorzaken. Crash dieet kan ook leiden tot de nieren, het hart en de lever te mislukken.

Yo-Yo

Jojo-dieet is sprake wanneer een dieter succes behaalt het gewenste gewicht, verlaat het dieet en lichaamsbeweging regime, en herwint gewicht. Jojo-dieet meestal optreedt als gevolg van een verlies in zelf-motivatie of een gebrek aan begrip van hoe de stofwisseling werkt. Dit kan resulteren in dezelfde gezondheidsproblemen als gevolg van crash dieet.

Vastend

Vasten voor een dag heeft weinig of geen gezondheidsproblemen. Maar sommige kiezen om te vasten gedurende enkele dagen in om gewicht te verliezen. Degenen die het drinken van vloeistoffen helemaal stoppen zal gevaarlijk gedehydrateerd in twee dagen of minder geworden. Gelukkig zijn sommige fasters water drinken om gehydrateerd te blijven. Sommige fasters drinken groentesap, om de gevolgen van ondervoeding zoveel mogelijk te beperken. Maar groentesap geeft niet altijd alle van de voedingsstoffen die nodig zijn.