Onderwijs Cursussen in Balance & looptraining

Onderwijs Cursussen in Balance & looptraining

Het doel van de balans en looptraining is om een ​​goede houding en het evenwicht te bewaren tijdens het lopen en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Deze opleiding is van vitaal belang voor oudere volwassenen die moeten in staat zijn om snel te reageren op omstandigheden waar evenwicht nodig, zoals het lopen over oneffen oppervlakken. Onderwijs in balans en looptraining kan helpen voorkomen dat ernstige valpartijen en andere verwondingen.

Basis Balans en looptraining

Fitness studenten zal de blootstelling in een verscheidenheid van evenwicht en looptraining enhancement activiteiten te verkrijgen. Dergelijke activiteiten kunnen worden gebruikt in individuele of groepstherapie. Studenten zullen ook leren hoe je de vaardigheden geleerd van aquatische training om land onder te brengen. Verder zullen de studenten in staat zijn om looptraining van toepassing wanneer het aanpakken van de revalidatie en de originele motorische ontwikkeling.

Voor de Personal Trainer

Studenten leren hoe je houding te evalueren en te orkestreren beweging schermen te helpen bij het ontwerpen persoonlijke oefenprogramma's. Studenten te bereiken kennis in de rol van de balans als kern in beweging. Studenten zullen ook leren hoe je de voortgang vorm statisch naar dynamisch balans en lopen meten. Begrip van de spieren en de kern-functie en de mogelijkheid om de meest populaire posturale afwijkingen te begrijpen zullen de studenten in staat om programma's voor de balans en functie te verbeteren ontwerpen.

Ganganalyse Trainen met LAB

Fitness studenten zullen kennis die hen in staat om klinisch gebaseerde ganganalyse te vergaren. Deze kennis stelt hen in staat om toe te passen en de gevolgen van de looptraining technieken te evalueren. Studenten worden opgeleid in de manier van lopen en de overdracht trainingsmethoden evenals behandeling normen voor een bepaalde diagnose. Deze cursus zal een kennis van diverse ambulante strategieën, looppatroon en analyse patronen evenals passende ambulante hulp te bieden.

Toepassingen en vaardigheden

Studenten moeten online zoeken naar lokale hogescholen en scholen voor beroepsonderwijs aanbieden van cursussen in gang en balans training. Na het voltooien van deze cursussen, zullen de studenten in staat zijn om anderen te helpen ontwikkelen beweging efficiency, leert hen een verscheidenheid aan oefeningen en bewegingspatronen. Studenten worden toegerust om te beoordelen en een passende behandeling methoden zoals looppatroon, apparaten en oefeningen toe te passen in de rekken en versterken. Over het algemeen, zullen de studenten in staat zijn om te helpen bij het opnieuw afstellen van alle drie de systemen van het lichaam, waaronder visuele, vestibulaire en gewrichten en spieren.