Ondersteunende Technologie voor Blind People

De American Foundation for the Blind meldt dat meer dan 25 miljoen Amerikaanse volwassenen hebben significant verlies van gezichtsvermogen. Bovendien, meer dan 57.000 Amerikaanse kinderen zijn blind. De blinde gezicht vele uitdagingen in het dagelijks leven, maar ondersteunende technologie biedt oplossingen voor veel problemen.

Workplace Technology

Braille printers toestaan ​​blinde medewerkers om documenten die ze kunnen lezen afdrukken. Sommige mobiele telefoons werken op gesproken commando's en zal ook "spreken" als gebruikers via verschillende menu's te bladeren.

Educational Technology

Blinde leerlingen kunnen profiteren van een breed scala aan hulpmiddelen, waaronder praten rekenmachines, leerboeken op tape, braille leerboeken, praten woordenboeken en tape recorders voor het maken van aantekeningen. De Personen met een handicap Education Act verplicht openbare scholen tot ondersteunende technologie als nodig te verstrekken aan studenten.

Computer Technology

Schermvergroters kunnen gebruikers met enkele visie om tekst en afbeeldingen bekijken lezen op de monitor. Systemen voor optische tekenherkenning laat lezers om tekstdocumenten te scannen. Een voice synthesizer leest vervolgens de tekst hardop.

Thuis Technology

Sommige apparaten hebben knoppen die plaats vast te zetten, zodat gebruikers kunnen zien door te voelen wat het instellen van ze draaide zich om. Sommige bedrijven maken ook apparaten met Braille labels.

Financiering

Mensen kunnen moeilijkheden bij het betalen voor ondersteunende technologie te hebben. Scholen bieden ondersteunende technologie voor blinde studenten. Staat beroepsrehabilitatie instanties verstrekken soms ondersteunende technologie voor volwassenen die het nodig hebben om te werken. De Vereniging van Blinden Citizens Ondersteunende Technologie Fonds betaalt mee aan andere noodzakelijke apparaten.