Ondersteunende middelen voor de ziekte van Parkinson

Hulpmiddelen kunnen mensen met de ziekte van Parkinson het beheren van hun symptomen en ambulante blijven helpen. Rolling wandelaars, gespecialiseerde wandelstokken en pols gewichten kunnen allemaal helpen fysiek functioneren.

Parkinsonâ € ™ s Disease

Ziekte Parkinsonâ € ™ s veroorzaakt fysieke tremoren, evenwicht problemen en moeilijkheden met lopen, waardoor er een behoefte aan hulpmiddelen, volgens de Parkinson & Movement Disorders Center van Maryland.

Rolling Walkers

Rolling wandelaars helpen patiënten met de ziekte Parkinsonâ € ™ s te overwinnen problemen met het evenwicht, zodat ze veilig kunnen lopen. De wielen laat de patiënt verder te gaan zonder voortdurend de herpositionering van de wandelaar.

Dwarsaanzet Wand and Other Canes

Canes kan stabiliteit toe te voegen voor de patiënten Parkinsonâ € ™ s. Een stok genaamd een zijdelingse verplaatsing wand is voorzien van een gekleurde marker in de buurt van de basis, het tonen patiënten hoe hoog hun voeten op te tillen.

Pols Gewichten

Patiënten Parkinsonâ € ™ s exposeren trillende handen kan soms verlichting van deze aandoening te vinden door het toepassen pols gewichten om de getroffen ledematen, het verminderen van de tremor tot een beheersbaar niveau.

Weerstand

Ondanks de voordelen van hulpmiddelen, patiënten veel Parkinsonâ € ™ s te weigeren of te weerstaan ​​het gebruik van dergelijke apparaten totdat ze geen andere optie, omdat ze niet willen dat hun illnessâ progressie € ™ s adverteren, volgens het Centrum voor Neurologische Study.