Onderhoud van Industrie Indoor Air Quality Standards behulp Planten

Onderhoud van Industrie Indoor Air Quality Standards behulp Planten

Veel industrieën richten op energie-efficiëntie door het installeren van centrale verwarming en air-conditioning systemen, en afdichten van scheuren en ramen om luchtdichte gebouwen te creëren. Deze energiebesparing praktijken vaak het verminderen van de luchttoevoer van buiten en maak industrie gezondheidsproblemen zoals ogen, neus, keel en irritatie van de huid, hoofdpijn en vermoeidheid.

National Aeronautics and Space Administration (NASA) onderzoek over kamerplanten vinden dat levende planten zijn zo efficiënt in het absorberen van verontreinigende stoffen die sommige planten in de ruimte zal worden gelanceerd als onderdeel van het biologisch leven steunregeling voor de toekomst een baan om ruimtestations. U kunt deze zelfde planten gebruiken om uitstekende kwaliteit van de binnenlucht in de industriële gebouwen op de planeet aarde te behouden.

Instructies

•  Leer wat planten fungeren als efficiënte luchtfilters om de luchtkwaliteit in industriële gebouwen met een verminderde luchtstroom en giftig gas problemen te revitaliseren. Enkele van de meest nuttige planten die de lucht schoon te maken in gebouwen en absorberen potentieel schadelijke gassen omvatten: Bamboo Palm (Chamaedorea Seifritzii), Areca Plam (Chrysalidocarpus lutescens), Golden Cane Palm (Dypsis lutescens), Chinese Evergreen (Aglaonema modestum), Engels Ivy (Hedera Helix), Gerbera Daisy (Gerbera Jamesonii), Dracaena 'Janet Craig, "Dracaena Marginata, Mass riet / Corn Plant (Dracaena Massangeana), Mother-in-Law's Tongue (Sansevieria Laurentii), Mum Pot (Chrysantheium morifolium), Vrede Lily (Spathiphyllum), Installatie van het geld of de Golden Pothos (Epipremnum aureum).

•  Kies sier bloeiende planten, dat de kleuren van uw kantoor aan te vullen. Bloeiende planten zoals het madeliefje Gerbera (Gerbera jamesonii) en chrysant (Leucanthemum) zijn zeer krachtig in het zuiveren van de binnenlucht en zijn ook heerlijk om naar te kijken. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen en beschikbaar in een groot aantal kleuren.

•  Place 3-4 Areca Palm planten (Chrysalidocarpus lutescens) in de buurt van mensen met allergieën of astma, omdat ze schoon allergenen uit de lucht en verhoogt zuurstof.

•  Gebruik Golden Pothos, Philodendron en Spider Plant tot formaldehyde en andere belangrijke stoffen te verminderen. NASA onderzoekers vonden deze naar de drie meest effectieve planten zijn voor het verwijderen van giftige stoffen in probleem gebieden met een slechte luchtkwaliteit veroorzaakt door kunststoffen, synthetische vezels, smeermiddelen, rubber, pesticiden, nieuwe tapijten, beladen met formaldehyde, kopieermachines, radon, passief roken en meer.

•  Gebruik Mother-in-Law's Tongue (Sansevieria trifasciata) om kooldioxide uit het gebouw te verwijderen en verhogen het zuurstofgehalte in de nacht. De meeste planten verhogen zuurstoftoevoer tijdens de dag alleen maar de Sanseveria handhaaft de luchtkwaliteit binnenshuis en zuurstof niveaus 's nachts ook.

•  Bereken hoeveel planten je nodig hebt om effectief te reinigen van de lucht. Breng in 15 tot 20 fabrieken in 6-inch potten of groter voor een 2000 vierkante meter ruimte,. U kunt ook het berekenen van het aantal planten die nodig zijn door het aantal mensen in de ruimte. Brengen in ongeveer vier 18-inch hoge planten voor elke persoon.

•  Neem een goede verzorging van de planten. De planten voorgesteld zijn allemaal gemakkelijk te verzorgen en zal bloeien als je ze water als nodig en geef ze een adequate groeiende omgeving. Voor een maximale kwaliteit van de lucht, zet planten samen strategisch in groepen plaats van verstrooiing enkele planten. Maximaliseren lucht blootstelling aan de plantenwortels bodem zone door het knippen van de onderste bladeren. Neem regelmatig stof van de planten laat lucht blootstelling aan de bladeren, waar veel giftige stoffen in de lucht worden verwijderd door de plant te maximaliseren.

8 9

Hints

  • Kies kindvriendelijk en huisdier-vriendelijke planten voor thuis lucht filteren.
  • Verminder giftig gas opbouw door het vermijden van het reinigen en bouwproducten met bekende giftige stoffen zoals gewone huishoudelijke schoonmaakmiddelen, lijm bindmiddelen in vloerbedekking, tapijt backing, isolatie, spaanplaat en geperst hout producten. Gebruik "groen" gebouw levert zo vaak mogelijk.
  • Sommige planten zijn giftig bij inname en zijn niet geschikt voor gebieden met kinderen of huisdieren.