Onderhoud van Blood Sugar met type 2 diabetes

Onderhoud van Blood Sugar met type 2 diabetes

Diabetes duizenden Amerikanen treft elk jaar. Blindheid, amputatie van ledematen, nierziekten / falen en andere complicaties kan leiden als u niet uw diabetes te reguleren. Het lezen van dit artikel zal je leren hoe je je bloedsuikerspiegel met type 2 diabetes te behouden.

Instructies

•  Ontwikkel een dieet regime en hou je eraan. Een gezonde voeding is een zeer goede start van het onderhoud van uw bloedsuiker. Het onderhouden van uw bloedsuiker is een goede manier om de ultieme controle van uw diabetes te hebben. Als je ooit de controle van uw diabetes verliest u op zoek bent naar een gladde glijbaan aan een slechte gezondheid. Het wordt aanbevolen dat u een afspraak maken met uw arts om een ​​dieet plan dat geschikt is voor u en uw huidige gezondheidstoestand te bespreken.

•  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Regelmatig te oefenen is een andere voordelige manier om uw bloedsuikerspiegel te behouden. Lichamelijke inspanning houdt meer van de suikers je eet als energie die nodig is wanneer je oefening te gebruiken. Uitoefenen helpt u ook te onderhouden cardiovasculaire gezondheid (hart-en vaatziekten kunnen ontwikkelen met diabetes als diabetes niet onder controle en het uitoefenen helpt het behoud van een sterk hart). Het wordt aanbevolen dat u overleggen met uw arts over een oefening routine die uw levensstijl en gezondheid zou passen.

•  Neem insuline wanneer nodig. Het is algemeen bekend dat sommige mensen niet graag nemen van foto's; Echter, als u niet uw insuline te gebruiken als dat nodig is uw diabetes kan uit de hand te brengen op een array van de gezondheid van complicaties. Het wordt aanbevolen dat u uw bloedsuiker te testen en neem uw insuline schot als uw bloedsuikerspiegel tussen 120-150 mg / dL of hoger. Vraag uw arts over verschillende soorten diabetes behandelingen die u kunnen helpen een betere controle van uw bloedsuikerspiegel en diabetes.

Hints

  • Je moet niet gokken met uw gezondheid (vooral met uw diabetes), omdat het je het leven zuur kunnen maken en hebben vaak fatale gevolgen.