Onderarm Fat Groei

Onderarm Fat Groei

Vele factoren zijn gebonden aan de overige opslag en groei van vet in bepaalde gebieden van het lichaam. Een van de belangrijkste gebieden die hardnekkige vet ophoopt in de oksels. Hoewel het moeilijk is om te verliezen, zijn er verschillende methoden voor het wegwerken van onderarm vet geheel.

Waarom Onderarm Fat Ontwikkelt

Gecertificeerd Personal Trainer Derek Charlebois blijkt dat zowel mannen als vrouwen hebben moeite gebieden waar hardnekkige vet wordt opgeslagen. Deze gebieden vet ontstaan ​​als gevolg van een gering aantal receptoren die steun vetafbraak, zoals een gebrek aan bloedtoevoer.

Het wegwerken van It: dieet en lichaamsbeweging

Een van de veiligste, meest fool-proof manier van het wegwerken van oksel vet is door middel van goede voeding en lichaamsbeweging. Volgens gecertificeerde personal trainer Derek Charlebois, oefening is de best mogelijke manier van vet in de problemen gebieden te bestrijden, want het verhoogt de bloedtoevoer naar die gebieden. De combinatie van oefening met een gezond dieet zal onvermijdelijk leiden tot verlies van vet in de onderarm.

Het wegwerken van It: actuele crèmes

Hoewel de uitspraak "je kunt niet ter plaatse te verminderen" is een veel voorkomende één binnen de medische en fitness-wereld, een twijfelachtige studie uitgevoerd in 2005 bleek dat een actief ingrediënt in zoethout bekend als glycyrrhetinezuur, wanneer het lokaal toegepast om vet op de dijen, eigenlijk verminderd de dikte van het vet in dat gebied. Hoewel nader onderzoek moet worden gedaan, kan actuele crèmes die zoethout bevatten helpen het uiterlijk en het bestaan ​​van oksel vet groei afnemen.

Het wegwerken van It: Chirurgie

Volgens Dr Anita Cela, een klinisch assistent-professor in de dermatologie aan New York Hospital-Cornell Medical Center, zal de algehele vetverbranding helpen elimineren oksel vet, maar het kan ook de zaak nog erger te maken. Vetverlies in gebieden zoals de onderarm kan resulteren in huid die losjes hangt. Dit kan worden verholpen door middel van onderarm chirurgie, ook wel bekend als "een arm lift ', waarin de huid wordt aangespannen en achtergebleven vet wordt verwijderd.

The Verdict

Omdat de betrouwbaarheid van actuele crèmes voor "Vermindering van Spot" oksel vet is niet bewezen, de meest efficiënte manier om oksel vet te stoppen van de ontwikkeling en het wegwerken van het geheel is door het veranderen van uw dieet en het begin van een fitness-plan. Op een case-by-case basis, die een operatie ondergaan om losse huid als gevolg van verlies van vet in dit gebied te verwijderen kan een noodzakelijk punt van overweging zijn.