Omega 3 Vitamine Informatie

Omega 3-vetzuren zijn hard nodig door het lichaam om verschillende redenen. Ten eerste, kunnen we niet produceren deze essentiële vetzuren op onze eigen, en anderzijds de standaard Amerikaanse dieet uit balans wat betreft gezonde vetten. Onze voeding zijn over het algemeen vol met omega 6, maar niet omega 3 vetten. Dit kan echter worden veranderd door het eten van meer vis, noten en het nemen van vis of lijnzaadolie supplementen. Omega 3 vitamines zijn belangrijk omdat ze ziekte te voorkomen en verminderen ontstekingen in het lichaam, die helpt tegen arthritis.

Brain Health

Omega 3 vitamines zijn goed voor de hersenen, omdat onze hersenen gedijt op goede vetten. De hersenen is eigenlijk samengesteld uit vet en de juiste soort vet versterkt neuronen en hersenfunctie. Omega-3 vetten DHA, die nodig is voor hersenengezondheid en geheugenfunctie. Dit is vooral belangrijk voor zwangere moeders omdat een baby snel hoeveelheid DHA moeder zal afbreken tijdens een zwangerschap. Suppletie kan ervoor zorgen dat zowel moeder als kind te krijgen wat ze nodig hebben.

Gezondheid van het hart

Omega 3 vetten zijn erg belangrijk voor gezondheid van het hart. Het hart is een verbazingwekkende spier die bloed slaat gedurende ons hele lichaam voortdurend om ons in leven te houden. Een gezond hart kan jaren toevoegen aan je leven. Omega 3 vetten werken om het hart te beschermen tegen schade door het verminderen van de ontsteking en het voorkomen van verstopte slagaders.

Gezonde Huid en haar

Omega 3 vitaminen bieden ook een beauty bonus. Deze essentiële oliën zijn ook erg goed voor onze huid en haren. Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega oliën kunnen glans toe te voegen aan onze haren omdat de olie smeert het haar van binnen naar buiten. Omega 3 vitamines ook bijdragen tot het verminderen van acne en andere huidaandoeningen. Deze hoge kwaliteit vitamines mollige de huid en langer aan de jeugd.

Vind Omega 3 in Fish

Er zijn veel voedingsmiddelen die omega 3 bevatten vitaminen. Als u deze voedingsmiddelen toe te voegen aan uw dieet of neem een ​​goede aanvulling, doe je je lichaam een ​​plezier. Omega 3-vetzuren zijn meestal te vinden in vis en andere zeevruchten. De top gezonde omega-rijke vis zijn makreel, kabeljauw, heilbot, zalm, tonijn en haring. U kunt ook levertraan, zalm olie of een ander type van visolie dagelijks in te nemen om uw benodigde dosis omega 3 vitamines krijgen. Omega 3 vetzuren zijn ook gevonden in garnalen, maar garnalen zijn minder gezond omdat ze zich voeden van de bodem van de oceaan en hebben veel afval in hun lichaam.

Noten en andere voedingsmiddelen

Omega 3 vitaminen kan ook in verschillende soorten noten zoals pijnboompitten, amandelen, zonnebloempitten, walnoten en sesamzaad. Lijnzaad is ook een smakelijke manier om omega-3 vetten in uw dieet. Lijnzaadolie is ook belast met andere heilzame vitaminen. Andere voedingsmiddelen die omega vitaminen bevatten onder andere squash en eieren.