Om te ontdekken hoe de effecten van cafeïne op je lichaam

Om te ontdekken hoe de effecten van cafeïne op je lichaam

Cafeïne is een stimulerend middel dat kan meer energie, verheffen uw stemming, en verbetering van oplettendheid. Het is waarschijnlijk een van de meest gebruikte stoffen in de wereld als mensen verteren cafeïne uit koffie, pop, en zelfs chocolade. Gebruikt in kleine hoeveelheden (ongeveer 2-3 kopjes koffie per dag), cafeïne is meestal onschadelijk voor ons lichaam, maar die in grotere hoeveelheden, kan cafeïne invloed op ons lichaam en ervoor zorgen dat ze aan de stof om te reageren. Hier zijn een paar dingen om te weten bij het consumeren van cafeïne in dranken en voedingsmiddelen die u zullen helpen om te bepalen of de hoeveelheid cafeïne die u in rekening is okay of schadelijk voor de gezondheid.

Instructies

•  gedaan in grote doses (5 of meer koppen koffie per dag), kan cafeïne het lichaam beïnvloeden door het hyper. Het consumeren van veel cafeïne kan leiden tot nervositeit, hoofdpijn, angst, maagklachten, en zelfs slapeloosheid of slapeloosheid veroorzaken. Omdat cafeïne is een stimulerend middel, het verhoogt de stofwisseling door het veroorzaken van je zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem te hebben om harder te werken. Wanneer u in grote hoeveelheden cafeïne, je lichaam heeft om over te werken en blijft op dat de toegenomen energie-niveau totdat de cafeïne buzz is verdwenen. Elke keer dat je te nemen aan cafeïne, je lichaam reageert met een verhoogde hartslag, een snellere doorbloeding, en een hogere ademfrequentie. Dit soort constante druk op het lichaam om hard te werken is een groot risico voor de gezondheid en kan je hart, de lever en andere vitale organen aantasten.

•  Cafeïne is geweldig voor als je een pick-me-up nodig hebben, maar het crashen effecten kan hard zijn op ons lichaam. Als je veel koffie per dag te drinken (5 of meer kopjes) kunt u vinden dat, tenzij je constant houden cafeïne in uw systeem, u hard neer komen dat de cafeïne buzz over is. Nederdalende van cafeïne kan zwaar op het lichaam zijn en prikkelbaarheid, depressie, en zelfs slechte concentratie veroorzaken. Je kan worden overgelaten traag, moe, en pijnlijke, met inbegrip van meer hoofdpijn voelt. Dit wordt al beschouwd als cafeïne terugtrekking en kan meestal met meer cafeïne worden behandeld, maar wie wil dat doen om hun lichaam? Het is het beste om te sturen duidelijk van cafeïne of op zijn minst te beperken uw inname langzaam elke dag om deze crashen symptomen voorkomen.

•  cafeïne put essentiële vitaminen en mineralen consumptie van het lichaam zoals calcium die osteoporose (verzwakking van de botten) voorkomt. Calcium, zoals andere mineralen in het lichaam, wordt uitgescheiden door de inname van cafeïne en door het lichaam tijdens het urineren. Cafeïne wordt beschouwd als een diureticum, waardoor het helpt om alle natuurlijke water en vloeistoffen te elimineren uit het lichaam, waaronder het water u. Tijdens deze eliminatie, cafeïne helpt ook om uit te gaan essentiële mineralen die je lichaam nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Putting cafeïne in je lichaam dreigt de kans op verlies van vitaminen en mineralen die je lichaam goed te houden gevoed. Dit betekent ook dat elke multivitamine u ook wordt uitgescheiden wanneer u grote hoeveelheden cafeïne drinken. Met andere woorden, je je lichaam op te zetten voor het zijn kwetsbaar door het nemen van te veel cafeïne.

•  Conception kan worden vertraagd door de inname van cafeïne. Overmatige hoeveelheden cafeïne in het lichaam is bekend dat de act op zwangerschap voor veel vrouwen te voorkomen. Als vitale voedingsstoffen worden gestript van het lichaam als gevolg van consumptie van cafeïne, vrouwen vinden het moeilijker om kinderen te verwekken. Hoe gezonder je lichaam is, hoe meer geneigd bent u in staat om zwanger te raken. Dit wil niet zeggen dat alle vrouwen die dagelijks koffie drinken niet zal opvatten. Veel vrouwen hebben geen moeite om zwanger te raken wanneer ze cafeïne consumeren, zelfs in grotere doses. Echter, als je hebt een harde tijd om zwanger te raken en je neemt in veel cafeïne, kunt u uw verbruik van cafeïne te beperken en te zien of dat helpt. Omdat cafeïne vermindert de hoeveelheid water in onze systemen, want het is een diureticum, kan het zijn dat je lichaam niet genoeg om een ​​kind te ondersteunen wordt gevoed. Probeer het drinken van meer water en het beperken van uw inname van cafeïne tot vitale mineralen in je lichaam te houden en voedingsmiddelen bij te vullen.