Om te lezen hoe RNA HIV Test Results

Om te lezen hoe RNA HIV Test Results

Technisch genoemd HIV polymerase kettingreactie (PCR) test, wordt een RNA HIV test gebruikt om de aanwezigheid van het genetisch materiaal van het HIV virus in het bloed detecteren. Terwijl een RNA HIV-test nauwkeurige resultaten zo weinig als 2 dagen na een blootstelling aan het hiv-virus kan geven, is het raadzaam dat u wacht minstens 12 weken na een mogelijke besmetting voor jezelf de beste kans op het ontvangen van nauwkeurige resultaten oplevert.

Instructies

Ontcijfer RNA HIV Test Results

•  Heeft een arts of een andere gekwalificeerde seksuele-gezondheidswerker administrateren RNA HIV-test. Hoewel er zelftesten op de markt die het RNA methode om het virus te detecteren, worden ze beschouwd onnauwkeurig meeste gezondheidswerkers.

•  Geef een bloedmonster, zoals vereist door de RNA HIV-test. De professional geeft de test zal vervolgens hebben het geanalyseerd door een laboratorium, dat een rapport dat u kunt lezen met de hulp van de tester zal produceren.

•  Maak een afspraak om te gaan in de resultaten van uw test te lezen, zoals aangegeven door de persoon die het geeft om je. Omdat er vaak een achterstand op HIV testen laboratoria, moet u wachten tot de kliniek uitvoeren van de test met u opnemen om u te informeren dat de resultaten klaar zijn.

•  Voorkom dat testresultaten leest u via de telefoon. In het geval van een positief resultaat, je gaat te willen om direct gebruik van de coping-middelen die uw beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg zal waarschijnlijk te maken voor u beschikbaar te maken.

•  Laat de arts of seksuele-gezondheidswerker verklaren de testresultaten aan u. U een positieve of negatieve waarde ontvangen, gebaseerd op of de bloedtest u had verricht toonde fragmenten of volledige sequenties van DNA en RNA geassocieerd met het HIV virus.

•  Blijf regelmatig worden getest als je een negatief resultaat ontvangt nog blijven seksueel actief.

Hints

  • Een PCR of RNA HIV-test wordt beschouwd als een van de meest accurate momenteel beschikbaar. Het produceert positieve lezingen in gevallen van infectie, zelfs als elke andere testmethode voortdurend heeft geproduceerd fout-negatieve uitslagen.
  • Wacht niet op symptomen van een hiv-infectie te manifesteren voordat je te laten testen. Geïnfecteerde personen kunnen jarenlang asymptomatisch blijven, het vergroten van de kans dat ze zonder het te weten zal passeren het HIV-virus aan toekomstige seksuele partners.