Om Psyllium Husk

Psylliumskaller har været brugt til aldre til at behandle sundhedsproblemer såsom fedme, forhøjet kolesterol, tarmproblemer og mere. Det tages oralt som et supplement og findes i flere former, herunder pulver, kapsler og ren ekstrakt.

Hvordan psylliumskaller Afledt

Psylliumskaller stammer fra frø af en psyllium plante. Skallerne er belægningen omkring frøet, og skallerne har flere absorption kvaliteter end frøet selv. Psylliumskaller fjernes fra psyllium frø gennem en formalingsproces og oprenses derefter og tørres eller blandes i et pulver.

Sådan psylliumskaller Works

Psylliumskaller kan faktisk ikke blive fordøjet i maven, så de fungerer som fiber eller "grovfoder" for at rense ud i tarmene og fordøjelsessystemet. Mens psylliumfrø gå gennem fordøjelseskanalen, de udvider og absorbere stof fra maven.

Sundhedsmæssige fordele

Psylliumskaller har flere fordele, hvoraf de fleste er relateret til mave problemer. Psylliumskaller lindrer forstoppelse og irritabel tyktarm. Fordi psylliumskaller absorberer stoffer i maven, kan den hjælpe med vægttab og også lavere kolesterolniveau.

Negative aspekter af Psyllium Husk

Psylliumskaller lejlighedsvis har nogle negative bivirkninger, især fordi en person bliver vant til at tage psylliumskaller og deres system tilpasser sig til det. Gas, oppustethed og diarré er de sædvanlige bivirkninger, og de normalt aftage med tiden. Nogle mennesker er allergiske over for psylliumskaller og allergisk reaktion normalt forårsager anafylaktisk chok. Mennesker, der tager for meget psylliumskaller eller har alvorlige maveproblemer eller deformiteter kan opleve blokering hvis psylliumskallerne samler på ét sted i tarmene. Disse problemer er meget mere tilbøjelige til at opstå, hvis personen ikke forblive hydreret og drikke nok væske med psylliumskallerne.

Supplering

Psylliumskaller kan indtages oralt i kapsel eller pulverform eller skallerne direkte kan blandes i kosten. Folk normalt blande et par spiseskefulde med vand eller juice, men nogle mennesker drys psylliumskaller løbet salater eller bland det med yoghurt eller andre fødevarer. Psylliumskaller er også en af ​​de vigtigste ingredienser i fiber supplement produkter såsom metamucil.