Om Naturläkemedel för ångest

Naturläkemedel för ångest ge ett läkemedelsfritt tillvägagångssätt för en vanlig sjukdom, generaliserat ångestsyndrom. Ångest är en känsla som alla känner då och då. Men oro som fortfarande existerar på regelbunden basis och störa en persons förmåga att arbeta, fokusera, umgås och alla andra vanliga funktion kan kräva läkarvård. Utnyttja alternativ medicin för ett drogfritt förhållningssätt till ångest och andra nervrelaterade problem.

Johannesört

Johannesört har länge varit en behandling för depression. Emellertid är det också användas som en behandling för ångest och nervositet. Johannesört är också effektivt mot stress.

Citronmeliss

Citronmeliss är en mild avslappnande och kan användas för att behandla enstaka ångest och nervositet. Den kan även användas som backup när regelbunden behandling är inte tillgänglig.

Mattram

Mattram är en ört som används för att behandla migrän samt ångest. Många människor som lider av ångestattacker får också ångest huvudvärk. Mattram är bra för att lugna ångest och botar huvudvärk i samband med den.

Passion Flower

Passion blomma har använts av indianer i århundraden för att behandla hysteri. Passionsblomma används som ett antidepressivt medel som väl.

Kungsljus

Kungsljus används för att behandla många sjukdomar och åkommor, inklusive hosta, lungsjukdomar och halsont. Emellertid har det också använts för att behandla ångest och nervösa besvär. Kungsljus bör användas med försiktighet. Fröna är mycket giftiga.