Om Ion Cleanse Avgiftning Machine

En jon rengöra maskinen först verkar vara ett fotbad, men förespråkarna säger här produkten har mycket större hälsofördelar. När dina fötter har dränkts i elektrolys vatten i 30 minuter, har vätskan brukar förvandlas till en blandning av brunt, grönt och svart bubblor. Enligt ioncleansemachine.com har vattnet och elektrolys kombineras för att ta bort gifter från kroppen genom fötterna.

Historia

Joner först teoretiserade om på 1830-talet, men jon rengöra maskiner är oftast mindre än 10 år gammal. Tanken att man kan läka hela kroppen genom fötterna går tillbaka till den gamla konsten att zonterapi.

Funktion

En jon rengöra maskinen arbetar med hjälp av stål och mässing elektroder och saltvatten, som tillsammans skapar en elektrisk ström i badet. Denna elektromagnetiska kraften är nära i linje med det som fungerar i kroppen, vilket är hur maskinen påstås drar ut gifter.

Överväganden

Du kanske måste avslöja delar av din medicinska historia innan du får en jon rengöra - proceduren rekommenderas inte för dem som är gravid, har pacemaker, är på blodförtunnande medel eller har epilepsi. Innan jon rengöra börjar, kan dina muskler testas för att bestämma rätt tid för dina fötter hållas i vattnet.

Fördelar

De som har jon renar rapporterar ofta en större känsla av välbefinnande, lugn och ro följa förfarandet. Några deltagare rapporterar omfattande hälsofördelar inklusive befrielse från huvudvärk, artrit och ryggsmärtor.

Missuppfattningar

Enligt Consumer Watchdog BBC: s producerar jon rengöra den fula vatten genom röstning av metallelektroderna i saltlake och effekten har ingenting att göra med gifter lämnar kroppen. Många främjare av jon rengöra har sedan dess flyttat från att hävda att vattnet färg representerar avlägsnandet av giftiga kroppsavfall. Istället hälsofördelarna skrivs den elektriska ström som löper genom saltvatten, vilket hjälper till att återställa kroppsliga energimönster, eller "chi".