Om Herbal Kolon Rensningen Recept

Det finns många kolon rensningen mediciner på marknaden. Men växtbaserade kolon rensningen recept är lätta att göra och kan göras hemma. Kolon rensningen har blivit en naturlig form av avgiftning för att befria kolon och tarmar av bakterier och toxiner.

Herbal Cleanse te

I en kastrull, tillsätt två krossade kryddnejlikor och 2 tsk. krossad färsk ingefära till en kopp vatten. När vattnet kokar, tillsätt fem basilikablad och tre myntablad. Sjud i fem minuter tills teet förvandlar en brunaktig färg, coola och drick.

Cayenne dryck

Blanda 1/2 tsk cayenne med en kopp källvatten och dryck. Cayenne hjälper till att stimulera tarmrörelser och renar tarmarna.

Ginger Lemon Tea

Blanda 1 tsk. färskriven ingefära, 1/4 kopp färskpressad citronsaft och kokande vatten; sedan smutta på te. Ingefära och citron bidrar till att rena tarmen och kolon av skadliga bakterier.

Äppelcidervinäger Cleanse

I en mugg med kokande vatten, tillsätt en matsked äppelcidervinäger, en tesked honung och en matsked citronsaft. Äppelcidervinäger stimulerar matsmältningen, och citron och honung rengöra den kolon av avfall och avföring.

Varning

Om du lider av irriterad tarm eller gastrointestinala problem, konsultera en läkare innan du använder dessa recept. Inte alla kolon rensningen recept är lämpliga för personer med redan exisiting medicinska tillstånd.