Om Chi Gong teknikker

Chi Gong (også Chi Kung eller Qigong) er en gammel kinesisk meditativ praksis, der består af teknikker til at udøve en persons Qi (vital energi), Jing (essens), Shen (ånd), og Yi (bevidsthed). Vestlige motion værker fra udenfor i, med fokus på muskuløs og skelet udvikling ved at anvende stress og belastning at opbygge styrke, fleksibilitet og udholdenhed. Chi Gong, på den anden side, virker indefra og ud ved hjælp af koncentration, vejrtrækning teknikker og langsomme, yndefulde fysiske bevægelser til at fremme udbredelsen af ​​Qi i kroppen til at forbinde kroppen med ånden.

Vejrtrækning

Ifølge Chi Gong, vejrtrækning er, hvordan energien er bragt ind i din krop. Du udvinde energi fra ånde, lagre den i din underlivet. Jo mere energi du kan udtrække og butik i maven, jo bedre dit helbred og fysiske tilstand. På grund af stress, stillesiddende livsstil og fysiske traumer, vi udvikler spænding blokke i maveregionen, som forhindrer energi fra flyder og som fører til toksicitet, organsvigt og sygdom. At lære, hvordan man korrekt ånde hjælper dig med at øge mængden og strømmen af ​​energi i kroppen.

Visualisering

Vestlig videnskab har for nylig erkendt, at tankerne har konsekvenser sagen. Dr. Jonas Frisen, en stamcelle biolog ved Sveriges Karolinska Institutet, har også fastslået, at kroppens væv er i en konstant tilstand af fornyelse på forskellige satser. Frisen theorizes at den gennemsnitlige alder for alle cellerne i et voksent menneske kan være så unge som 7 til 15 år. Ifølge Chi Gong entusiaster, når denne regenerering ikke svarer til antallet af cellulære skader og skade, sygdom og sygdom opstår. Positiv visualisering er Chi-Gongs redskab til at øge kroppens egen regenererende (og selv-hærdning) evne. I disse øvelser, du visualisere raske celler og organer til direkte celler til at være sund og fungerer som de er designet.

Meditation

Meditation er generelt defineret som en afslappende handling fuldstændig fokus. Du giver din udelte opmærksomhed på én ting under meditation og lad ikke noget afbryder den. Meditation kan opfattes som en åndelig aktivitet eller som en lempelse teknik. Inden Chi Gong, meditation er en synergieffekt værktøj, praktiseres med tålmodighed og oprigtighed, som anvendes til at genoprette ro og orden; øge selvindsigt og bevidsthed; og i sidste ende opnå harmoni mellem dit sind, krop og ånd.

Posture

Alle Chi Gong praksis indebærer en særlig kropsholdning, kører eller holder stille, der tilføjer fokus for meditation og visualisering med vejrtrækning teknikker til de fysiske bevægelser. Dette skaber et tredimensionalt træningsprogram. Den blide, rytmiske bevægelser Chi Gong er designet til at reducere stress, opbygge udholdenhed, øge vitalitet og styrke immunsystemet. Den Baduanjin er en af ​​de mest almindelige Chi Gong kropsholdning teknikker. Løst oversat som otte stykker Brocade eller otte Silken Bevægelser, dens navn henviser til de otte individuelle bevægelser inden øvelsen, der ligner Silken kvalitet brokade.