Om Black Cohosh

Black Cohosh er en flerårig plante hjemmehørende i USA. Det undgås ved insekter, som giver det andre navne såsom bugwort, rattleroot og rattleweed. Sort Cohosh sælges og bruges i USA som et kosttilskud, men bruges hovedsageligt til menopausale symptomer. Selv om brugen af ​​sort cohosh for menopausale symptomer er opmuntrende, er der ingen konkrete beviser til dato støtter dens effektivitet for symptomer forbundet med overgangsalderen.

Kliniske undersøgelser

Ifølge Mayo Clinic, bør sort cohosh ikke forveksles med blå cohosh. De er to forskellige planter; blå Cohosh kan skade dit hjerte og øge blodtrykket. Dr. Norman Farnsworth, ph.d., University of Illinois i Chicago, "revideret 11 forskellige kommercielle produkter, der har været anvendt i kliniske studier. Sort cohosh produkter kommer i mange forskellige former, herunder kapsler, opløsning, dråber, tinktur, og tabletter. remifemin er den mest undersøgte produkt, i det mindste dem, der sælges i USA. Overarbejde, har producenten skiftes mellem isopropanolisk og ethanolisk forberedelse og mellem flydende ekstrakter og tørrede flydende ekstrakter. Mens ingen kliniske forsøg er blevet rapporteret ved brug pulveriseret plantemateriale, har en række forskellige formuleringer blevet anvendt i klinisk forskning. Ændringerne i fremstillingsmetoden remifemin gøre sammenligninger af dette ene produkt kompliceret, når man sammenligner på tværs af forskellige studier. Og forskellige kommercielle præparater af sort cohosh administreret i kliniske forsøg komplicerer sammenligninger på tværs af studierne med hensyn til sikkerhed, toksicitet og effekt. " I fremtiden National Center for Komplementær og Alternativ Medicin (NCCAM) vil være midler "en streng videnskabelig undersøgelse for at fastslå, om behandling med sort cohosh reducerer hyppigheden og intensiteten af ​​hedeture og andre menopausale symptomer."

Historie

Sort cohosh brug går så langt tilbage som det 19. århundrede, da nordamerikanske indianere brugte det til mange medicinske formål fra malaria til nyrelidelser og endda gynækologiske lidelser. Det er stadig bruges til kvinder, der lider af migræne på grund af menstruation og af jordemødre til at fremkalde arbejdskraft.

Bivirkninger

Kliniske studier, der sammenlignede østrogen brug og sort cohosh har vist en lav forekomst af negative effekter forbundet med sort cohosh. Hovedpine, maveproblemer, tunghed i benene, og problemer med vægtkontrol er de indberettede bivirkninger oftest. Der har været rapporteret tilfælde, at sort cohosh bruges til at inducere arbejdskraft forårsaget neurologiske komplikationer med en baby efter fødslen. Leverskade er også blevet rapporteret, men er lav i forhold til mængden af ​​patienter, der tager sort cohosh uden bivirkninger.

Overvejelser

Kvinder, der er gravide, har brystkræft eller en historie af leverproblemer bør ikke tage sort cohosh, medmindre anvist af deres læge. "Personer, som udvikler symptomer på lever problemer såsom mavesmerter, mørk urin eller gulsot, mens du tager Tillægget bør stoppe og kontakte deres læge."

Lægemiddelinteraktioner

Det er blevet rapporteret, at sort cohosh virker som østrogen hormon og kan forstyrre nogen hormon narkotika eller orale receptpligtige piller. Derudover er det ikke klart, hvordan urt rent faktisk virker. Langsigtede virkninger af sort cohosh længe har endnu ikke fastlagt.