Olivenolie Cure for nyresten

Nyresten, også kendt som nyresten, er urin, der er blevet krystalliseret i nyrerne. Over tid kan nyresten vokse til store dimensioner, hvilket fører til mavesmerter, vandladningsbesvær og blokering. Olivenolie, kombineret med andre naturlige ingredienser, har længe været brugt som et naturligt middel mod nyresten, gennem en nem proces, som du kan gøre derhjemme.

Hvordan Olivenolie Cure Works

Olivenolie virker ved at smøre dine nyrer, specifikt urinrørets passager, gør det muligt for nyresten at krydse dine nyrer med lidt at ingen smerter. Hvis din nyre sten er store, er det imidlertid nødvendigt, at blive brudt ned, før de kan sikkert gået ud af kroppen. Det er her, de andre dele af den olie helbrede oliven Kom ind. Citronsaft er kombineret med olivenolie og en kop af blandingen indtages på daglig basis. Syreindhold i citronsaft nedbryder nyresten, giver dem mulighed for at blive lille nok til at være bestået i urin, mens den olivenolie holder havarerede sten fra forårsager smerte, som de arbejder deres vej ud.

Andre Ingredienser

Ud over olivenolie og citronsaft, der er andre vigtige dele af olie kur oliven, som du skal bruge, hvis du ønsker at kunne fjerne dine nyresten. Du bør drikke op til tre liter vand om dagen for at hjælpe med at opløse eksisterende nyresten, og holde nye fra formning. Du bør også forbruge så mange citrater (salte fra citronsyre) som muligt, da de hjælpe med at forhindre calcium fra opbygge. Citrater findes i frugt som bananer, appelsiner og abrikoser. Endelig bør du drikke et lille beløb - omkring fire spiseskefulde - af æble cider eddike hver dag. Æble cider eddike har en høj surhedsgrad, og virker ligesom citronsaft, for at opløse og nedbryde de nyresten.

Andre overvejelser

Selvom olie kur oliven er en levedygtig metode til at komme af nyresten, kan det ikke arbejde for alle situationer. Hvis nyresten også er komprimeret til at blive opløst af vand eller citronsaft, så vil de ikke bryde ned, og vil enten forblive den samme størrelse eller fortsætte med at vokse. Hvis du forsøger olie helbrede oliven og ikke kan se resultater inden for et par uger, skal du kontakte din læge for en opfølgende aftale, som kan være nødvendigt at blive betragtet andre metoder til behandling. Du bør konsultere din læge, før der iværksættes nogen selv-behandlingsregime.