Olivenolie Behandling for nyresten

Nyresten dannes i nyrerne eller blæren og består af mineraler i urinen, der fastgøres til indersiden af ​​nyrerne. Nyresten passere gennem urinrøret med urin og kan være yderst smertefuldt. Størrelsen af ​​stenene kan variere fra størrelsen af ​​et sandkorn til en lille sten. Home retsmidler, der omfatter olivenolie kan lette vedtagelsen af ​​disse sten og lindre symptomerne.

Diagnose

Der er ingen behandling til andre formål end at styre smerte og venter på stenene at passere nyresten. Inden du begynder en oliebehandling oliven at hjælpe passere stenene, bør du være diagnosticeret af en læge. Symptomerne på nyresten kan eller ikke kan være til stede i alle tilfælde. Symptomer som et vedvarende behov for at urinere er meget lig symptomerne på en urinvejsinfektion, som skal behandles med antibiotika.

De fleste mennesker ikke søge behandling for nyresten, indtil der er smerter. Lægen vil tage en blodprøve for at afgøre, om der er en stor mængde af urinsyre eller calcium i blodstrømmen. Urinen opsamles i løbet af en periode på 24 timer til at finde de mineraler, der er til stede i nyresten.
Ultralyd og CT er to tests lægen kan bruge til at diagnosticere nyresten og få et kig på stenene inde i kroppen.

Olivenolie Hjem Løsning

Når en læge har diagnosticeret nyresten, kan du vælge et hjem afhjælpe at hjælpe passere stenene hurtigt. Den olivenolie / citronsaft afhjælpe bruger citronsaft for at opløse stenene. Tilsæt 2 ounces citronsaft til 2 ounces olivenolie og drikke med et glas vand. Dette hjem afhjælpe bør tillade stenene til at passere inden for 24 timer.

Der er en risiko for komplikationer, hvis stenene er for store til at passere gennem urinrøret. En sten, der blokerer strømmen af ​​urin kan forårsage en alvorlig situation. Når du bruger dette hjem afhjælpe, se for en forværring af symptomerne. Hvis der er et vedvarende behov for at urinere uden resultater, kan der være en blokering. Du kan være nødt til at gå til hospitalet for at få denne denne alvorlige komplikation diagnosticeret.

Planlæg Remedy

Olivenolie og citronsaft afhjælpe kan bidrage til at lette vedtagelsen af ​​nyresten, men det vil ikke lindre smerten af ​​deres bortgang. Forbered dig på at være hjemme for passage af stenene inden for 24-timers periode. Over-the-counter smertestillende medicin kan hjælpe med at administrere smerten.