Older Women & Zwangerschap

Older Women & Zwangerschap

Veel vrouwen hebben redenen voor het uitstellen van zwangerschappen tot ze ouder zijn. Ze willen de partner van hun dromen te ontmoeten. Ze willen naar de universiteit, compleet met graduate graden afmaken. Ze willen krijgen hun carrière begonnen als eerste. Het maakt niet uit waarom ze wachten, oudere vrouwen hebben te maken met problemen met betrekking tot hun eigen gezondheid en die van hun baby's. Er is veel te overwegen.

Vruchtbaarheid

Vrouwen hebben maar een bepaald aantal eieren om ze te krijgen door middel van hun vruchtbare jaren. Naarmate de tijd verstrijkt, zijn er minder en minder eieren beschikbaar. Met minder eieren, vrouwen ervaren verminderde vruchtbaarheid. Volgens de American Fertility Association, "De kans op een baby af 3 tot 5 procent per jaar na de leeftijd van 30 en op een sneller na 40."

Symptomen

Veel oudere vrouwen worden overrompeld met late zwangerschappen vanwege hun leeftijd. De symptomen van de zwangerschap en de symptomen van de menopauze overlappen tot op zekere hoogte. Tijdens beide, vrouwen missen de menstruatie, voelen zich moe, en heb stemmingswisselingen. Een arts kan testen om de bepaling te doen.

Reeds bestaande voorwaarden

Vrouwen hebben meer kans op gezondheidsproblemen hebben als ze ouder worden. Volgens de March of Dimes, reeds bestaande hypertensie, diabetes, en nieren en hart-en vaatziekten kunnen een nadelig effect op de zwangerschap hebben.

Aangeboren afwijkingen

Bij oudere vrouwen gaan door de zwangerschap, ze geconfronteerd met het risico van aangeboren afwijkingen voor hun baby's. Bijvoorbeeld, nummers uit de March of Dimes duiden op een grote toename van de baby's met het syndroom van Down als vrouwen ouder worden. Het risico op de leeftijd van 25 is 1 op 1.250. Op de leeftijd van 35, het is 1 op de 400. Tegen de tijd dat de vrouwen zijn 49, het is 1 op de 10.

Complicaties

Talrijke complicaties geassocieerd met de zwangerschappen en leveringen van oudere vrouwen. "Impact van de leeftijd van de moeder op Verloskundige Outcome", een studie gepubliceerd in "Verloskunde en Gynaecologie" mei 2005, beschrijft een aantal van de problemen. Miskraam, placenta previa, en keizersnede opgetreden meer bij vrouwen boven de 35 dan bij jongere vrouwen. Deze, samen met de placenta abruption en perinatale sterfte waren zelfs vaker voor bij vrouwen in de leeftijd van 40 en ouder. Toch is de studie bleek dat veel complicaties waren geen meer voor bij oudere vrouwen dan bij jongere vrouwen. Daartoe behoren in te gaan op arbeid voor de vervaldag en bijna-miskramen.

Economic Impact

De leeftijd van een vrouw is wanneer ze haar kinderen kan een groot effect op haar leven buiten het moederschap te hebben. Onderzoek gedaan door Amalia Miller, een econoom aan de Universiteit van Virginia, bleek dat vrouwen die hun eerste kind op de leeftijd van 25 had had 10 procent hoger levensinkomen dan vrouwen die hun eerste kind hadden op 24. Het voordeel voortgezet en verhoogd met elk begin moederschap leeftijd tot 35.