Old Home Remedies voor een zwangerschapstest

Old Home Remedies voor een zwangerschapstest

Zwangerschapstest heeft een lange weg afgelegd sinds de jaren 1800. We kunnen nu gewoon gebruik maken van een zwangerschapstest en een antwoord binnen enkele minuten. Oude home remedies voor de zwangerschap testen vereist tijd, naleving en werden gecompliceerd zonder extreem nauwkeurig als modern zwangerschapstests zijn. Ze zijn echter een historisch deel van de manier waarop we kwamen naar moderne zwangerschapstests hebben. Hier zijn een paar oude home remedies voor een zwangerschapstest.

Konijn Testing

In de jaren 1920, een bekend gezegde, wanneer een meisje zwanger werd was: "Het konijn stierf". Dit was omdat een test werd gecreëerd, waar de urine van een vrouw werd geïnjecteerd in de ader van het oor van een vrouwelijke konijn. Als de vrouw zwanger was, zou het konijn vervolgens ovuleren binnen 48 uur na de injectie vanwege de overmaat vrouwelijke hormonen. Echter, de enige manier om te vertellen als een konijn heeft geovuleerd is met een dissectie, zodat deze test betekende het doden van dieren, en de resultaten duurde een paar dagen om te ontvangen.

Old Wives Tales

Er zijn een paar oude vrouwen verhalen die beweren om u te vertellen of als u zwanger bent. Bijvoorbeeld, als je een droom over een baby waar je interactie met het of aan te raken, dan ben je zei zwanger te zijn. Een blozend teint wordt ook gezegd dat het een teken van zwangerschap. Een andere oude vrouwen verhalen was om een ​​kristal te slingeren over de buik van de vrouw; Als het kristal gecentreerd over de navel, was ze zwanger. Natuurlijk zijn al deze testmethoden zijn heresay en kan niet worden ingeroepen.

Tekenen en symptomen

De meest nauwkeurige oude huis remedie voor een zwangerschapstest is om te kijken naar tekenen van een zwangerschap. Dingen zoals ochtendmisselijkheid, acute reukvermogen, een metaalachtige smaak in de mond en de snelle wegen gain zijn allemaal dingen te zoeken bij het testen thuis. U kunt ook uw maandelijkse cycli te volgen om te zien of u een periode, een van de meest duidelijke tekenen dat je zwanger bent heb gemist. Op het einde, home remedies voor de zwangerschap tests zijn niet zo nauwkeurig als een zwangerschapstest of een bloedtest van een arts, dus ze moeten niet worden ingeroepen als een middel om zwangerschap te detecteren.