Ohio Low Income Guidelines Verzekeringen Gezondheid

Elk jaar honderdduizenden mensen in Ohio wenden tot Medicaid dekking van de gezondheidszorg om hun gezin gezond te houden. Het aanbrengen is eenvoudig en duidelijk, en kan worden gedaan op uw provincie Jobs en Family Services kantoor. Echter, afhankelijk van de grootte en de situatie van uw gezin, inkomen richtlijnen voor Medicaid-programma's verschillen aanzienlijk.

Ohio Medicaid voor lage inkomens inwoners

Ohio Medicaid is een door de overheid gesubsidieerde ziektekostenverzekering programma dat beperkt inkomen individuen en hun families dekt. Ohio Medicaid dekt preventieve medische onderzoeken, spoedeisende hulp, voorschriften en een aantal tandheelkundige en visie behandelingen. Terwijl de dekking voor deze items is meestal strenger dan particuliere ziektekostenverzekering plannen, Ohio Medicaid is een programma dat honderdduizenden mensen met lage inkomens gezond houdt.

Gezonde Start en Healthy Families

In de staat Ohio, het verkrijgen van Medicaid (Healthy Start and Healthy Families) verzekering voor uw kinderen is eenvoudig. De inkomensgrenzen voor alleen-kind dekking, evenals de dekking van de zwangere vrouwen, is op 200 procent van het federale niveau armoede, of FPL.

Een gezin van vier kan kind alleen-Medicaid krijgen voor hun kinderen tot de leeftijd van 19 in Ohio als de familie heeft $ 3.675 of minder in maandelijkse inkomen (dit, en alle cijfers in dit artikel, zijn met ingang van 2009). Voor een gezin van drie, de maximale maandelijkse inkomen is $ 3052. Een gezin van twee wordt afgedekt uit op $ 2429.

Een enkele zwangere vrouw met geen enkele andere kinderen en die woont alleen kan Medicaid dekking te verkrijgen voor zichzelf en haar foetus (sen) als ze maakt niet meer dan $ 1.805 per maand. Als de zwangere vrouw heeft andere personen ten laste, de inkomensgrenzen zijn dezelfde als voor alleen-kind dekking hierboven vermeld.

Die een hele familie op Medicaid in de staat Ohio heeft strengere richtlijnen inkomen, die op dit moment vastgesteld op 90 procent van de FPL. Een gezin van vier kan niet meer dan $ 1654 in de inkomsten van elke maand, zodat de hele familie om zich te kwalificeren. Families van de drie zijn afgedekt weg op $ 1374 en families van twee in 1093 $ per maand.

Laag inkomen senioren en mensen met een handicap

Medicaid dekt ook een laag inkomen senioren en mensen met een handicap.

Voor senioren en mensen met een handicap, de inkomensgrens voor een koppel is $ 1011 per maand. Het echtpaar moet ook minder dan $ 2250 aan hulpbronnen. Voor particulieren, de inkomensgrens is $ 589 per maand en minder dan $ 1500 aan hulpbronnen.

Sommige volwassenen met een handicap hebben ook de mogelijkheid om te kopen-in Medicaid indien zij voldoen aan bepaalde eisen inkomen. Dit is veel minder duur dan de particuliere ziektekostenverzekering en kunnen mensen met lage inkomens uitgeschakeld bespaart een hoop geld. De buy-in-programma is alleen individuen, en de premies zal variëren op basis van inkomen.

Gehandicapte personen die op minder dan 250 procent van de FPL en die minder dan $ 10.580 (vanaf 2009) in de middelen komen in aanmerking voor een buy-in van de Ohio Medicaid-programma, echter alleen individuen die binnen 150 tot 250 procent van de FPL zal zijn die nodig is om de premie te betalen.

Het inkomen eisen van Ohio Medicaid-programma's veranderen elk jaar, samen met het federale niveau armoede.