Oefeningen voor tieners om een ​​plattere buik te krijgen

Eén van de meest moeilijke plaatsen van de anatomie vet van verliezen is de maag en abdominale gebied. Meest overtollig vet wordt hier opgeslagen, en het is de eerste plaats uitsteeksel tonen. Tieners vandaag geconfronteerd met een veelheid van gezondheid ellende vanwege hun onverantwoordelijke eetgewoonten, en vele accumuleren vet over de maag. Het is daarom van essentieel belang dat jongeren worden aangemoedigd om deel te nemen in een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging regime om hun buik plat en verbeteren van hun algemene gezondheid.

Introductie

Tieners zijn meestal onder de valse overtuiging dat omdat ze fysiek actief zijn, kunnen ze ongezond voedsel consumeren zonder accumuleren vet. Zware inname van "fastfood" is een prime boosdoener waardoor vetophoping in de maagstreek. Suiker en teveel koolhydraten zijn ernstige bezorgdheid, en tieners kloof zelf onzorgvuldig met voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze. Gebakken voedsel is schadelijk voor het lichaam wanneer het in grote hoeveelheden.

Geniet van gezonde eetgewoonten

Voor een plattere buik en een betere algemene gezondheid, moeten tieners tot gezondere eetgewoonten te cultiveren, en beschikken over de voedingswaarde van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen en vezels. Tieners moeten worden aangemoedigd om groenten en fruit per dag te eten. Vrouwen moeten 25 gram en mannen 35 gram vezels per dag, die hen zal verzadigen, controle honger, houden hun bloedsuikerspiegel normaal, controle cravings en reguleren van hun stoelgang, die alleen kan de maag soepel en plat te nemen.

Oefenen om Houd de Maag Flat

Tieners moeten regelmatig oefenen. Een gezonde oefening regime moet worden aangemoedigd, een die aerobics, gewichtheffen en specifieke maag oefeningen omvat. Een werkbare oefening plan geeft evenveel tijd aan elkaar tijdens een trainingssessie, of wijdt een dag van de week aan elke individuele groep.

Uitoefening van vroeg in de ochtend is het meest effectief om de beste resultaten te bereiken. Gewicht en aerobics moet minimaal 30 minuten per dag. Loopband, stappen, boksen, en andere opties kunnen worden onderzocht om variatie toe te voegen aan de training sessie. Krachtoefeningen mag variëren en niet volledig concentreren op een gebied van het lichaam. Een half uur of een uur training moet alle grote spiergroepen.

Sporten voor een plattere buik

Tieners moet verder worden aangemoedigd om mee te sporten, zoals hardlopen, wandelen, zwemmen, dansen of gewoon springtouwen krijgen. Yoga en Pilates kunt u leuke stukken dat de maag ook de toon. Elke vorm van racketsport is uitstekend, want ze houdt wendingen die helpen de toon van het middenrif. Lunges, squats en crunches geen voorbereiding nodig en zijn een goede manier om de maag gedisciplineerd te houden.