Oefeningen voor patiënten met een beroerte

Beroertes zijn de belangrijkste oorzaak van volwassen gehandicapten in de Verenigde Staten, volgens de National Stroke Association. Herstel van een beroerte overlevenden is verschillend voor elk geval, maar een therapie die lijkt te helpen bijna zonder uitzondering is een oefening regime om de algehele gezondheid te verbeteren en het minimaliseren van andere effecten op het leven na een beroerte.

Loopband

Gezondheid en mobiliteit beter worden voor CVA patiënten wanneer ze regelmatig lopen op een loopband, volgens onderzoekers van de Johns Hopkins Medicine. Na een beroerte, de hersenen van de patiënt behoudt de mogelijkheid opnieuw leren beweging en functionaliteit. Door het doen van deze oefening, zelfs jaren na de beroerte, patiënten vaak het verbeteren van hun vermogen om te lopen.

In een studie onder leiding van Johns Hopkins, patiënten die een beroerte in de afgelopen zes maanden geleden had deelgenomen aan loopband therapie die resulteerde in aanzienlijk toegenomen lopen snelheden, verbeterde hersenactiviteit met betrekking tot het lopen en de algehele lichamelijke conditie. De cardiovasculaire activiteit zal ook de kans op toekomstige beroertes te verminderen. De loopband therapie bij het onderzoek werd meestal gedaan drie keer per week tot 40 minuten, afhankelijk van het vermogen.

Water Oefening

Volgens het National Stroke Association, kan zwemmen de beste oefening voor een beroerte overlevenden zijn. Voor degenen die niet in staat om normaal te lopen op het droge, de gewichtsreductie in water in combinatie met de optie om op te hangen op de rand van het zwembad zal vaak om patiënten te krijgen hun wandel gedaan terwijl gedeeltelijk ondergedompeld in water. Er is geen significante invloed op de gewrichten in het water en het helpt ook om evenwicht. Met de steun van het water rond de patiënt, kunnen zij ook in staat zijn om te doen stretching bewegingen zoals squats, dat ze onmogelijk aan land kunnen vinden.

Weight Training

CVA patiënten hebben vaak problemen met het verlies van botdichtheid en spiermassa, met name aan de kant van de beroerte is getroffen. Tillen kleine gewichten zoals 2 tot 5 lb.dumbbells regelmatig zal spiermassa te verbeteren en te helpen met botverlies.

Tai Chi

Vechtsporten klassen zijn vaak in de gezondheidszorg clubs in het hele land nu, en succes in termen van balans, spierspanning, denkvermogen en lichaamsbewustzijn is waargenomen bij slachtoffers van een beroerte en andere "risicogroepen", volgens de National Stroke Association. Tai chi is populair geworden in de Verenigde Staten als een manier om te krijgen en fit te blijven. Het maakt gebruik van een reeks van vloeiende, bijna dance-achtige bewegingen en kan gedaan worden door mensen van alle leeftijden. Het wordt vaak aanbevolen voor stress ook.