Oefeningen op coronaire hartziekten

Zelfs als u zijn gediagnosticeerd met coronaire hartziekten, niet van uit dat je niet stil kan profiteren van de aanneming van een reguliere regime van de oefening. Het is nooit te laat om de verloren grond - te oefenen door middel van coronaire hartziekten kan helpen bij het verbeteren van uw algehele prognose en uw lichaam helpen herstellen van de toestand zo snel mogelijk.

Coronary Artery Disease

Coronaire hartziekte is een aandoening waarbij de bloedvaten die zuurstof en voedingsstoffen naar het hart raken onnatuurlijk versmald, sterk verhogen van uw risico op een hartaanval en andere hartziekten. Symptomen zijn onder meer gelokaliseerde pijn of zwaar gevoel in de borst, die meestal wordt veroorzaakt door lichamelijke activiteit of een sterke emotie. Volgens de American Heart Association, coronaire hartziekte is de nummer één doodsoorzaak in de Verenigde Staten voor zowel mannen als vrouwen.

Oefening en Coronary Artery Disease

Het aannemen van een regelmatige plattegrond van lichaamsbeweging kan u helpen overwinnen coronaire hartziekte door het verbeteren van de conditie van uw hart en het helpen om de ophoping van plaque die oorzaak is van uw slagaders te smal om te keren. Bij de uitoefening van, het lichaam behoefte aan zuurstof en andere voedingsstoffen toeneemt, waardoor er een evenredige toename van de hartslag en de doorbloeding. Deze toename van de bloedtoevoer effectief reinigt de spreekwoordelijke "pijpen" van je bloedvaten samen met de vermindering van het cholesterolgehalte in het bloed.

Oefening Aanbevelingen

Volgens de American College of Sports Medicine, de beste oefening plan voor het omgaan met coronaire hartziekte is een progressieve plan dat langzaam ramps up in intensiteit als uw conditie verbetert. Dus, als je helemaal nieuw uit te oefenen, kunt u om te beginnen met iets eenvoudigs als het lopen 30 tot 45 minuten een aantal dagen per week in de ochtend. Echter, als je gewend bent om te trainen, kun je waarschijnlijk springen recht in een licht programma van resistentie opleiding met goedkeuring van uw arts.

Durational Vereisten

Volgens de American Heart Association, moet u ideaal streeft naar ten minste 30 minuten matig intensieve lichaamsbeweging uitgevoerd vijf dagen van de week. Vergeet niet dat 30 minuten is het minimum - idealiter, wil je meer dan dat te oefenen voor een optimaal resultaat, maar het bereiken van de "30 minuten, vijf dagen per week" teken is een geschikte mijlpaal om te werken in de richting van bij het begin van een oefening regime.

Overwegingen

Vergeet niet dat de effectiviteit van uw trainingsprogramma natuurlijk zal worden beperkt door de geschiktheid van uw dieet. Je zult nooit in staat zijn om een ​​slechte voeding thuiswerk, en dit wordt nog meer het geval als u al last heeft van coronaire hartziekte. Vergeet niet dat je moet eten van veel volle granen, fruit en groenten, terwijl bezuinigen op verzadigde vetten en transvetten om uw kansen te optimaliseren voor een snel herstel.