Oefeningen om Eye Sight Improve

Terwijl gezichtsvermogen heeft de neiging om op natuurlijke wijze af te breken met de leeftijd, hoeft u niet om achterover te leunen en laat het verdwijnen zonder een gevecht. Verwacht geen wonderen, maar regelmatige beoefening van oog oefeningen kunnen u helpen behouden zoveel gezichtsscherpte als redelijkerwijs mogelijk is. Met levensstijl die steeds meer tijd omvatten staren naar computerschermen, de zorg voor uw ogen is nog nooit zo belangrijk geweest.

Eyes and Aging

Als je ouder wordt, verwachten dat je ogen op een natuurlijke daling van de talrijke functies. Bijvoorbeeld, is er een natuurlijke leeftijd gerelateerde daling van uw vermogen om te kleuren, rechter afstand onderscheiden, omgaan met schittering en focus. Dit gebeurt wanneer een oog verliest haar totale flexibiliteit, steeds minder in staat zijn om in te nemen en gescheiden tussen diverse oculaire stimuli.

Visie Oefeningen

Ogen bevatten spieren die worden getraind als elke andere segment van het lichaam. Vision oefeningen zijn een poging om het aanpassingsvermogen van het menselijk lichaam te benutten, zodat u meer inzicht in het te behouden voor zo lang mogelijk. Terwijl je waarschijnlijk moet niet verwachten dat je je bril of contactlenzen geheel af te zien, is het mogelijk dat door middel van regelmatige training kunt u uw gezichtsvermogen tot op zekere hoogte verbeteren.

Proef Vision Oefening - Scherpstellen

Een eenvoudige oefening om je oculaire vermogens geleidelijk te verbeteren wordt 'dichtbij en veraf scherp te stellen. " Zoals de naam al aangeeft, uit te voeren deze oefening gewoon afwisselen uw visie snel tussen een object dat zich dicht bij de hand en een die is 20 tot 30 meter afstand. Dit zal helpen verlichten deel van de stress veroorzaakt door staren naar een vaste afstand, zoals een beeldscherm, voor een groot deel van de dag.

Proef Vision Oefening - Zoomen

Een andere visie oefening heet zoomen. Om het zoomen te voeren, in een stoel zitten en houd je duim tot aan je neus, met de nadruk op. Terwijl je je focus, beweeg je arm langzaam uit tot zijn volle lengte en dan langzaam terug te brengen in de richting van je neus weer. Dit zal je ogen te trainen om hun focus stevig op een voorwerp te houden door middel van een verscheidenheid aan diepten.

Waarschuwingen

Wees ervan bewust dat veel mensen de verkoop van deze soort verbeterprogramma's eye overdrijven vaak hun vorderingen sterk. De "See Clearly Method" werd belast met misleidende reclame en schuldig bevonden door de Iowa rechtbanken. Als onderdeel van de restitutie-pakket, moest 200.000 dollar betalen. Indien de vorderingen van deze bedrijven lijken te mooi om waar te zijn, ze vaak zijn.