Oefening van de vrouw na 40 Boost Metabolism

Eén van de problemen die een vrouw dan 40 staat voor een afname in metabolisme. Een afname in het metabolisme een stijging van lichaamsvet. Een toename gewichtstoename nadruk gelegd op andere gebieden van gezondheid, zoals het hart en de bloedsomloop. Een verandering in dieet en het opnemen van oefening en weerstand training kan het metabolisme te stimuleren in een vrouw boven 40.

Dietary Wijzigingen

Vrouwen boven de 40 moet vette voedingsmiddelen te elimineren uit hun dieet, omdat het helpt bij het verminderen van de stofwisseling en verhoogt lichaamsvet. Vermijd voedsel hoog is calorieën en suiker zoals aardappelen chips, vettig voedsel, koekjes, donuts en frisdrank. In plaats daarvan, onder meer voedingsmiddelen die de stofwisseling, wat amandelen, bonen, verse groene groenten en groene thee bevat stimuleren.

Koken met olijfolie in plaats van vette oliën en boter. Seizoen uw voedsel met kruiden, groene uien en rode en gele paprika in plaats van zout, dat de bloeddruk en vloeistoffen kan oproepen, en de stofwisseling te verlagen.

Eet kleinere maaltijden ten minste zes keer per dag om je lichaam te geven het het nodig heeft om je stofwisseling te houden brandstof.

Vermijd crash diëten. In plaats daarvan richten op het verliezen van gewicht langzaam terwijl het verhogen van je stofwisseling in een gestaag tempo. Volgens Seattlepi.com Health and Fitness, is het aangeraden om te verblijven in de 1.200 tot 1.500 calorieën bereik om een ​​crash in de stofwisseling van een vrouw te vermijden.

Wanneer uw lichaam niet genoeg water krijgen, het kan vertragen uw stofwisseling. Drink minstens acht tot 10 glazen bronwater per dag om het systeem van onzuiverheden spoelen en verliezen meer calorieën. Haal je inname van water uit het eten van verse groenten en fruit, omdat deze bevatten ook water.

Oefening

Integreer fysieke beweging om te helpen bij het stimuleren van de stofwisseling. Oefenen op een dagelijkse basis ten minste vier tot vijf keer per week gedurende ten minste 30 tot 45 minuten zal het metabolisme verhogen en lichaamsvet verminderen. Het kiezen van een oefening die u genieten verhoogt de kans op vast te houden aan het trainingsschema. Loop de trap in plaats van de lift of te parkeren verder weg te helpen krijg zo veel oefening in je dagelijkse routine. Joggen toe te voegen aan uw walking routine om de stofwisseling nog meer te verhogen.

Weight Training

Vrouwen boven de 40 zullen profiteren van de weerstand opleiding, omdat het verhogen metabolisme door het verhogen van lichaamsmassa. Het lichaam verbrandt meer calorieën om te helpen de spiermassa te handhaven. Verhoog je stofwisseling door het opheffen van 10-lb. draagbare gewichten drie keer per week. Een toename in spiermassa betekent een snellere stofwisseling. Een snellere stofwisseling betekent extra vet lang verbrand nadat je gestopt bent met oefenen. Een verhoging van de vetverbranding wordt verstaan ​​een controle van de gewichtstoename, waardoor de druk stijgt op het hart en helpt bij de circulatie.