Oefening Technieken om Loose Dij huid strakker

Terwijl gewichtsverlies is over het algemeen een positief ding, de aanwezigheid van grote hoeveelheden losse huid daarna kan een psychologisch verontrustende bijwerking van extreme diëten zijn. Hoewel lichaamsbeweging alleen het probleem van de losse huid niet volledig kan genezen, kan lichaamsbeweging helpen je lichaam te herstellen zijn vorm sneller dan alleen maar wachten op de situatie. Regelmatig gebruik van de weerstand training kan helpen de onderneming van je dijen en helpt je huid een betere pasvorm te zijn. In het algemeen streven ernaar om uw benen te trainen minstens twee keer per week.

Voorzijde Squat

Het uitvoeren van de voorkant squats kan helpen toon je dijen, het verhogen van uw spierdefinitie en het invullen van een aantal van de losse huid aanwezig. U kunt een front squat uitvoeren met ofwel dumbbells of een barbell. Begin met een relatief lichte hoeveelheid gewicht, met alleen de bar of 20- tot 25-pond dumbbells. Houd de bar aan de overkant je sleutelbeenderen of de halters in de voorkant van je lichaam en zitten achteruit alsof je terug in een stoel zitten. Doorgaan aflopend tot aan de bovenkant van je dijen is level met je knie gewrichten, dan keren de beweging, met behulp van de krachtige spieren van je benen, heupen, billen en onderrug om rechtop te staan. Doel twee tot drie sets van acht ronden tot 10 herhalingen.

Lunges

Zoals met front squats, lunges kan worden verricht met een dumbbells of een barbell. Bij gebruik van een barbell, houd hem evenwichtiger gespreid over je bovenrug. Als met behulp van halters, kun je de beweging met je armen uit te voeren langs je lichaam. Om een ​​lunge uitvoeren, neem dan gewoon een overdreven stap vooruit, het buigen van je voorste been tot aan de bovenkant van je dij is parallel aan je knie. Stand up door het brengen van uw achterste been naar uw voordeur te ontmoeten, het bevorderen van voren over de vloer. Nu stap voorwaarts met je andere been en herhaal de beweging. Ga op deze manier, op en neer bewegen van de vloer voor een totaal van acht tot 10 herhalingen per been, herhaald voor twee sets.

Stap-Ups

Om step-ups uit te voeren krijgt u een bankje of aërobe stap dat is ongeveer 12 centimeter van de grond nodig. Het houden van een lichte halter in elke hand, stap met een been en gebruik maken van de spieren van je been naar voren om uw lichaam op te voeren op de stap. Langzaam stap achteruit en laat jezelf terug naar beneden, afgewisseld benen met elke rep. Herhaal dit voor een totaal van 12 tot 15 herhalingen per kant voor twee sets.