Oefening Balls te voorkomen hernia's

Een hernia kan vouwen van de was, het aankleden in de ochtend of het gooien van een honkbal aan uw kinderen een onmogelijke taak. Gelukkig kunt u stappen ondernemen lijdt een hernia te voorkomen. De Mayo Clinic adviseert regelmatige lichaamsbeweging als een manier om je rug te versterken. Een oefening bal, die kan helpen bij het versterken van uw core spieren, is een manier om hernia pijn op afstand te houden.

Het bouwen van een sterkere Terug

De schijven in de wervelkolom zijn elk opgebouwd uit twee delen. Zijn sterke bekleding is de annulus. De zachte centrum, gevuld met een gelei-achtige substantie, is de kern. In een hernia, de annulus tranen en zachte jelly erin gaat de schijf uitstulping, die pijnlijke druk op de heupzenuw kan plaatsen. Deze pijn kan soms ernstig. Sommige mensen zoeken een operatie, maar anderen wenden tot minder invasieve technieken, zoals een regelmatige lichaamsbeweging programma, om het probleem op te lossen. De sleutel is om oefeningen die de kern spieren rond de wervelkolom te versterken aan te pakken. Wanneer u uit te werken op een oefening bal, het zijn juist deze spieren die je versterken. U zult in staat zijn om te werken aan al uw core buik-en bilspieren.

Top Ball Oefeningen

De Mayo Clinic adviseert om bij het kiezen van een oefening bal die je er een die groot genoeg is, zodat wanneer je er op gaat zitten, zal je knieƫn zijn op een comfortabele rechte hoek wanneer uw voeten op de grond te vinden. Een van de meest effectieve oefeningen voor het versterken rugspieren is een low-effect is. Zit op de bal en dan til je je rechterarm en je linkerbeen. Volgen dat door het opheffen van uw linkerarm en je rechterbeen. Herhaal dit minstens 15 maal. U zult uw core spieren gebruiken om je evenwicht op de bal te houden.

Buik crunches op uw oefening bal is een andere manier om je core rugspieren te versterken. Zit op de bal, kruis je armen over je borst en leun naar achteren totdat je voelt dat je buikspieren beginnen te spannen. Houd deze positie drie beats - elk een seconde lang; gaan zitten en opnieuw beginnen. Probeer opnieuw, ten minste 15 van deze oefeningen. De abdominale bal raise is een beetje meer uitdagend. Ga op je rug liggen met je benen gedrapeerd over de uitoefening bal. Knijp je benen bij elkaar te klemmen aan de bal. Til de bal in de lucht. Houd het daar voor drie slagen van een seconde, dan terug naar de uitgangspositie om opnieuw te beginnen. Herhaal deze oefening zo vaak als je kunt.

Onbeperkt Opties

Er zijn een oneindig aantal manieren waarop je een oefening bal kan gebruiken om uw core-spieren te versterken en te voorkomen dat een hernia. Als u al een geschiedenis van pijn in de rug, hoewel, het is het beste met uw arts te overleggen voordat u begint met een fitness-routine.