Ochtendmisselijkheid Natural Remedies

Ochtendmisselijkheid verwijst naar een misselijk gevoel dat veel vrouwen treft in de vroege stadia van hun zwangerschap, die gepaard kan gaan met braken. Hoewel er een aantal farmaceutische behandelingen voor zwangerschapsmisselijkheid, kunnen natuurlijke remedies worden gebruikt om potentiële bijwerkingen die kunnen komen met drugsgebruik te voorkomen.

Kruiden

Een aantal kruiden worden vaak gebruikt als middelen voor de symptomen van misselijkheid. Gember is een van de meest gebruikte kruiden hiervoor en klinische studies hebben aangetoond dat het effectief is bij de behandeling van misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap (zie bronnen). Kamille en venkel zijn ook gemeenschappelijke kruidengeneesmiddelen voor ochtendmisselijkheid.

Aromatherapie

Sommige essentiële oliën helpen om de misselijkheid en braken als gevolg van ochtendmisselijkheid te verlichten. Om het karnen van een misselijk maag te verlichten, dep twee of drie druppels pepermunt of citroen essentiële oliën op een watje en houd dit onder je neus totdat je maag tot rust. Deze oliën helpen ook neutraliseren misselijk geuren.

Vloeistoffen

Het drinken van veel water, sap, kruidenthee of andere vloeistoffen de hele dag om je lichaam gehydrateerd helpt met ochtendmisselijkheid. Bij voorkeur dient u minstens 10 glazen vocht per dag te drinken. Dit is belangrijk omdat uitdroging neiging om de misselijkheid geassocieerd met misselijkheid veroorzaken. Vruchtensap hydrateert niet alleen het lichaam, maar helpt ook reguleren uw elektrolytenbalans. Selecteer noncaffeinated theesoorten, zoals gember of pepermunt thee over koffie, frisdrank en andere dranken die cafeïne bevatten.

Rest

Vrouwen die te maken hebben met ochtendmisselijkheid nodig om voldoende rust te krijgen door het nemen van dutjes overdag en het krijgen van voldoende slaap 's nachts. Vermoeidheid heeft de neiging om de misselijkheid en braken als gevolg van ochtendmisselijkheid verergeren. Liggen met een kussen het verhogen van je hoofd en een andere het verhogen van je benen wordt aanbevolen.

Eetgewoonten

Eten eenvoudig, zacht voedsel en koken te vermijden of het eten van kruidig ​​voedsel, die de neiging hebben om de misselijkheid of braken als gevolg van ochtendmisselijkheid veroorzaken, kan helpen. Het toevoegen van complexe koolhydraten aan uw dieet, zoals brood, pasta en aardappelen, kan ook verlichting van de symptomen. Complexe koolhydraten zijn niet alleen makkelijker te verteren, maar ook rustgevend voor het spijsverteringsstelsel. Het eten van een kleine maaltijd om de paar uur in plaats van drie grote maaltijden, zodat je maag niet vol gevoel, is ook een aanrader.

Krakers

Crackers kan de beste vriend van een zwangere vrouw in het voorkomen of verlichten van ochtendmisselijkheid zijn. Knabbel op crackers 10 tot 15 minuten voordat je opstaat in de ochtend, vooral als dit is de tijd van de dag waarop u het meest te lijden van de misselijkheid of braken. Doorgaan snacken op hen gedurende de dag om 's ochtends ziekte op afstand te houden. Beschuiten of geroosterd brood een soortgelijk gunstig effect.