Oak Allergie symptomen

Als je een allergie voor eiken, is het stuifmeel vrijkomt door de bomen, dat is triggering uw allergieën. Allergie symptomen van eikenbomen ontstaan ​​wanneer u beide inademen van stuifmeel in door je neus of mond, of als u het stuifmeel op je haar, huid of kleding krijgt. Volgens de Mayo Clinic en de National Library of Medicine, eiken allergie symptomen zijn jeuk en congestie.

Congestie

Je mag congestie kan voordoen in uw neus en sinussen als een symptoom van eikenhout allergieën, wat moeilijkheden kan veroorzaken ademen door je neus.

Hoofdpijn

Druk in je hoofd en sinussen kunnen sinus hoofdpijn, die een symptoom van vele soorten allergieën, waaronder boom allergieën veroorzaken.

Jeuk

U kunt jeuk op je gezicht, huid en hoofdhuid te ontwikkelen als je in contact komen met het stuifmeel van eikenbomen op uw huid of kleding.

Loopneus

Je neus kan loopneus worden, zelfs vrij druipen af ​​en toe, dat is een symptoom van pollenallergie waaronder allergieën voor eik.

Niezen

Eik pollen in de lucht kan ertoe leiden dat u te niezen, en je kan vaak niezen in een rij, die pijnlijk kan worden als dit gebeurt voor een lange duur van de tijd.

Keelpijn

Uw keel kan krassend of pijnlijk als gevolg van een ontsteking veroorzaakt door neusafscheiding en directe blootstelling aan eik pollen geworden.