NuvaRing Veelgestelde vragen

NuvaRing is een insteekbare vaginale ring gebruikt om zwangerschap te voorkomen. In tegenstelling tot de pil, hoef je niet om het te nemen een keer per dag voor het effectief te zijn. U plaatst het gewoon en houd het in de plaats voor drie weken. Omdat NuvaRing is anders dan andere anticonceptie opties, gebruikers hebben verschillende vragen over het gebruik ervan.

Hoe kan ik de voegen en te verwijderen NuvaRing?

Was en droog de handen grondig voordat u NuvaRing. Met behulp van de wijsvinger en duim, druk op de zijkanten van de vaginale ringen bij elkaar. Druk deze gevouwen ring in de vagina. Er is geen juiste stand NuvaRing effectief zolang het is binnen.

NuvaRing te verwijderen, houdt de wijsvinger onder de rand van de vaginale ring en trek. Gooi de vaginale ring; nooit opnieuw een als het niet effectief in het voorkomen conceptie wordt. Plaats een nieuwe ring niet meer dan zeven dagen na het verwijderen van de voorafgaande één.

Wat moet ik doen als NuvaRing glipt uit?

Er zijn een aantal momenten waarop de vaginale ring glijden van het lichaam. Als dit gebeurt en ontdek je het binnen drie uur, spoel de vaginale ring met koud of lauw water en plaats deze direct.

Als er meer dan drie uur passeert tussen de NuvaRing het verlaten van je lichaam en je bewust te worden van het, ofwel plaatst u een nieuwe ring wordt zo spoedig mogelijk of laat uw maandelijkse periode pas en dan plaatst u een nieuwe ring binnen zeven dagen na het verliezen van de vorige. Gebruik ook een secundaire anticonceptie werkwijze zeven dagen, de effectiviteit van de vaginale ring kan worden verlaagd.

Als dit meer dan eens met je gebeurt, raadpleeg dan uw OB / GYN terwijl u extra gezondheidsproblemen veroorzaken van dit optreden kunnen hebben.

Wat betekent NuvaRing voelen als binnen?

De meeste vrouwen zeggen dat ze niet het gevoel dat als het binnen is. De vaginale ring vormt zich naar het lichaam en je vaginale spieren zal helpen houden het in je. Als je dat doet voelen ongemak, kan je het niet hebben goed geplaatst. Gebruik uw vinger om duw de NuvaRing rond of verder in totdat u vertrouwd bent. Er is geen gevaar voor verlies van het in je lichaam of duwen van NuvaRing te ver in, als uw baarmoederhals het zal blokkeren en dat te voorkomen.

Wat moet ik vermijden tijdens het gebruik van NuvaRing?

Vrouwen die roken verhogen hun risico van cardiovasculaire ziekte als gevolg van het gebruik van deze geboortenbeperkingsmethode. Geef geen borstvoeding als u NuvaRing als de hormonen kan worden doorgegeven via de moedermelk. Sommige medicijnen kunnen ook de effectiviteit van NuvaRing te verminderen. Dit maakt een arts te raadplegen voordat u NuvaRing bijzonder belangrijk. Gebruik ook nooit een diafragma als secundaire methode van anticonceptie tijdens het gebruik van NuvaRing als het de plaatsing en de effectiviteit van de ring kunnen beïnvloeden.

Zal NuvaRing uitvallen?

Na het inbrengen van de vaginale ring, zal het lichaam wennen aan de plaatsing en de vaginale spieren zullen NuvaRaring binnen te houden. Dit blijft het geval wanneer men slaapt, sporten of douchen. Als je bang bent dat NuvaRing uit zal komen, plaatst u uw vinger binnen en zorg ervoor dat het in een positie die zowel comfortabel en ver in je.