Nutrition Information voor de Whole Foods Vegan Chocolate Chip Muffin

Nutrition Information voor de Whole Foods Vegan Chocolate Chip Muffin

Whole Foods Market biedt een verscheidenheid aan veganistisch gebak, maar de beschikbaarheid varieert tussen de winkels, afhankelijk van de plaatselijke vraag. In sommige gebieden, zoals het Midden-Westen, is de veganistische bakkerij onderhouden door een andere leverancier, zoals de Chicago Diner en verkocht door Whole Foods. Als gevolg hiervan kan de voedingswaarde informatie voor de veganistische chocoladeschilfermuffin iets verschillen van winkel naar winkel en is niet verkrijgbaar bij de Whole Foods website. Consumenten moeten etiketten en hun lokale Whole Foods winkel te raadplegen alvorens te kopen.

Ingrediënten

De veganistische chocolade chip muffin bij Whole Foods wordt meestal gemaakt met soja melk, meel ongebleekt tarwe, suikerriet of suikerbieten, soja-olie, vanille-extract, bakpoeder, baking soda en zout of zeezout. Rietsuiker alleen veganistisch als het niet wordt gefilterd door beenderkool. Bietsuiker wordt nooit op deze manier gefilterd. Sojamelk wordt gemaakt van sojabonen en water.

De chocolade chips mag geen zuivel bevatten om veganistisch te zijn. Daardoor zijn zij gewoonlijk gemaakt met suiker, cacaoboter, sojalecithine en cacaomassa of extract.

Calorieën en calorieën uit vet

Een enkele veganistische chocolade chip muffin bij Whole Foods weegt ongeveer 4,8 gram. en biedt ongeveer 304 totale calorieën en 103 vet calorieën per portie. Elke muffin bestaat uit twee porties voor een totaal van ongeveer 608 calorieën met 206 calorieën uit vet. Het consumeren van een muffin biedt 24 g of 34 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van vet van de gemiddelde volwassene. Er is geen transvet in de muffin, maar het totaal verzadigd vet 6 g of 22 procent van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Cholesterol, natrium, koolhydraten, eiwitten en vitaminen

Er is geen cholesterol in de Whole Foods veganistisch chocolade chip muffin. Een hele muffin geeft wel 582 mg natrium, 10 g eiwit en 94 gram koolhydraten. Er zijn 38 g suiker en 4 gram voedingsvezel per chocolate chip muffin.

Dit veganistische bakkerij item is een bron van vier vitaminen en mineralen. Gebaseerd op een 2000 calorieën dieet, de muffin biedt 16 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van calcium, 24 procent van het ijzer, 6 procent van de vitamine A en 4 procent van de vitamine C.

Allergie Waarschuwing

De veganistische chocolade chip muffin, zoals de meeste veganistisch bakkerij, wordt vaak gemaakt in een fabriek waar ook handvatten allergenen zoals soja, tarwe, noten en niet-veganistische ingrediënten zoals melk en eieren. Noten, soja en tarwe zijn kenmerkend voor bakkerijen als zijn eieren en melk. Consumenten moeten het etiket van het product zorgvuldig te raadplegen. Het etiket van het product moet duidelijk maken wat allergenen en niet-veganistische ingrediënten worden verwerkt door de inrichting van herkomst.