Nursing Home Verwaarlozing Verwondingen

Nursing Home Verwaarlozing Verwondingen

Individuen vertrouwen op de medewerkers en docenten bij verpleeghuizen om hun dierbaren met echte zorg en respect te behandelen. Helaas is dat niet altijd het geval. Vaak verpleeghuisbewoners slachtoffer zijn van nalatigheid van misbruik of incompetente verzorgers. Familieleden en vrienden van degenen die in verpleeghuizen wonen dienen zich vertrouwd te maken met het tekenen van verpleeghuis verwaarlozing, zodat ze kunnen stoppen met hun geliefde wordt misbruikt en zoeken naar maatregelen van bescherming en vergelding.

Plotselinge gewichtsverlies

Een soort van verwaarlozing letsel in een verpleeghuis patiënt plotselinge gewichtsverlies. Als de verpleegkundige zorg personeel is te verwaarlozen te voeden of te hydrateren op regelmatige basis een inwoner, zal de patiënt beginnen met fysieke bewijs van ondervoeding te tonen. Hun gezicht kan beginnen op een holle, uitgemergelde verschijning aan te nemen; hun kleren kunnen losjes passen. Patiënten kunnen ook meer dan normaal slapen vanwege een gebrek aan energie door onvoldoende voeding.

Onverklaarbare Kneuzingen

Oudere patiënten in verpleeghuizen hebben vaak moeite met lopen en bewegen. Het is de verantwoordelijkheid van het verplegend personeel om bewoners te helpen met het lopen, staan ​​en bewegen. Patiënten die verwaarloosd zijn op dit gebied kunnen hebben onverklaarbare verwondingen of blauwe plekken vallen, struikelen of stoten in stilstaande objecten. Sommige patiënten breek gemakkelijk als gevolg van medische aandoeningen zoals diabetes; verplegend personeel kan ook letsel veroorzaken door het niet nemen van een inwoner van de medische conditie te houden en omgaan met hen te ruw.

Emotionele Nalatigheid

Aanpassing aan een verpleeghuis kan een moeilijke overgang zijn. Het is de verantwoordelijkheid van het verplegend personeel om een ​​patiënt op hun gemak voelen met een ongedwongen gesprek en een algemene houding van zorg. Zonder dagelijkse interactie, kan de patiënt eenzaam, depressief en teruggetrokken worden. Als een verpleeghuis ingezetene die voorheen was extravert plotseling lijkt nors en rustig, kan het bewijs van emotionele schade veroorzaakt door verwaarlozing zijn.

Fysieke Nalatigheid

Verpleeghuis medewerkers hebben de plicht om patiënten te helpen baden, jurk en bruidegom zelf als ze hulp nodig hebben. Als de vrienden en familieleden van patiënten merken ze verschijnen vuil, slordig en onverzorgd, of dat de patiënt ruikt lichamelijke geur, urine of ontlasting, deze borden zijn een duidelijke indicatie van ingezeten verwaarlozing verwondingen.

Doorliggen

Bedlegerig verpleeghuisbewoners kan doorliggen te ontwikkelen; doorligwonden zijn huid- laesies die zich vormen wanneer de botten tegen de huid gedurende lange tijd zonder reliëf gedrukt. Ze komen het meest voor op het staartbeen. Verpleeghuis personeel kan u helpen voorkomen dat patiënten pijnlijke doorligwonden door te draaien en opnieuw te positioneren ze regelmatig zodat ze niet te veel druk op een deel van hun lichaam. Doorliggen op verpleeghuisbewoners is een veel voorkomende blessure aangeeft verwaarlozing.