Nursing Home Verwaarlozing Informatie


Patiënten in een faciliteit die is bedoeld om de zorg voor ouderen en arbeidsongeschikten kunnen slachtoffers van verpleeghuis verwaarlozing geworden. Deze individuen kunnen lijden aan dementie, geheugenverlies of andere bijwerkingen van gevorderde leeftijd of ziekte. Hun onvermogen om hun behoeften onder de aandacht van zorgverleners te brengen en verwaarlozing rapporteren aan dierbaren kan leiden tot een gebrek aan zorg.

Soorten

Er zijn verschillende soorten verwaarlozing die kunnen optreden in verpleeghuizen. Bijvoorbeeld, bewoners kunnen niet worden hun maaltijden geserveerd op tijd of worden gegeven voldoende hoeveelheden water of andere vloeistoffen te drinken. Een begeleider die nalatig mag niet oproepen te beantwoorden in een tijdig of hulp de bewoner naar het toilet wanneer nodig. Bewoners kunnen niet de juiste doses medicijnen krijgen of kan worden gegeven overmatige sedativa als een chemische middelen van terughoudendheid.

Waarschuwingsborden

Familieleden die een dierbare in een verpleeghuis kan tekenen van verpleeghuis verwaarlozing kijken. Zelfs bewoners die niet in staat zijn om te spreken en kan geen misbruik verwaarlozing kan tekenen dat ze worden verwaarloosd vertonen. Huiduitslag, blauwe plekken en andere kneuzingen die het gevolg zijn van overmatig watervallen zijn tekenen dat de bewoner niet ontvangt de juiste zorg. Gewichtsverlies en uitdroging zijn ook signalen dat verder onderzoek noodzakelijk is.

Decubitus

Een bed zere, ook bekend als decubitus, is het resultaat van liggen in dezelfde positie voor een lange tijd. De huid wordt samengedrukt tussen het bot en het oppervlak van het bed, waardoor pijn en een ruwe tender gebied. Als het bed zere niet wordt behandeld, kan dit leiden tot gangreen.

Rechtszaken

Gevolg van het onvermogen van de slachtoffers om te getuigen voor eigen rekening, kan het moeilijk zijn om een ​​zaak voor het verpleeghuis verwaarlozing te maken. Een andere complicatie is dat veel slachtoffers geen familie hebben om hun situatie te onderzoeken of het verzoek om hen te achtervolgen. Het is echter mogelijk om met succes te vervolgen een verpleeghuis voor verwaarlozing met de juiste hoeveelheid van een zorgvuldige documentatie.

Overwegingen

Door de unieke mate van kwetsbaarheid in de bevolking van verpleeghuizen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de bewoners krijgen de juiste zorg. Overheid inspecties kan ervoor zorgen dat de verpleeghuizen worden onderhouden in hygiënische omstandigheden, maar de familie en vrienden van de bewoners moeten hun individuele zorg aan verpleeghuis verwaarlozing te voorkomen bewaken.