NuPhedrine Side Effects

NuPhedrine Side Effects

Nieuwe geneesmiddelen worden ontworpen en getest op een dagelijkse basis. Soms maanden na geneesmiddel afgegeven, bijeffecten of de werkzaamheid van het geneesmiddel is discussie gesteld. Een gebied van medicijnen voortdurend zien van nieuwe geneesmiddelen is gewichtsverlies. Herbal supplementen zoals NuPhedrine beweren om u te helpen snel en effectief gewicht te verliezen. NuPhedrine heeft echter bijwerkingen hebben die storend kunnen zijn, sommige zelfs ernstig.

Wat is Nuphedrine?

Volgens dietspotlight.com, een site die berichten studie resultaten van de verschillende dieet hulpmiddelen en behandelingen, NuPhedrine, een kruiden-supplement met drie hoofdingrediënten, beweert ook te bevatten echte Zuid-Afrikaanse Hoodia geconcentreerd tot 20 keer de normale sterkte. De andere twee belangrijke ingrediënten zijn Advantra-Z - 30 keer sterker dan gemiddeld - en Slimaluma. Zoals met alle kruiden en medicijnen, zijn deze ingrediënten niet gereguleerd door de Food and Drug Administration en kan bijwerkingen veroorzaken. Voordat u NuPhedrine, zich bewust zijn van de mogelijke bijwerkingen zijn ingrediënten kunnen veroorzaken.

Hoodia's Side Effects

NuPhedrine beweert 100 procent pure hoodia, die een stof genaamd bevat gebruiken "P57". De Mayo Clinic zegt hoodia is niet bewezen, wegens gebrek aan menselijke testen, om de eetlust te verminderen door het signaleren van de hersenen dat je vol zit.

Natural News zegt bijwerkingen hoodia's zijn nog niet bekend, want er is slechts een studie beschikbaar. Bijgevolg kunnen bijwerkingen hoodia's niet openbaar worden gemaakt voor bepaalde tijd als de plant is in het kort het aanbod als gevolg van de oogst. Het is echter bekend, dat als je te veel hoodia te nemen zal je ziek van het te krijgen, wat resulteert in braken en buikkrampen.

Advantra-Z Side Effects

Advantra-Z is eigenlijk een versie van synefrine, een krachtige stimulans die populair werd na de FDA trok ephedra uit de schappen. De Mayo Clinic stelt dat de synephrine is niet anders in zijn mogelijke bijwerkingen, zoals ze alle van dezelfde die veroorzaakt ephedra te worden gestaakt. Advantra-Z is niets meer dan een mooie naam voor synephrine. Het geneesmiddel kan onregelmatige hartslag, agitatie, zenuwachtigheid, bezorgdheid, hartaanval, aanvallen, beroerte en vele anderen veroorzaken.

NuPhedrine is niet vrijgesteld van deze potentieel schadelijke bijwerkingen. Iedereen met gevoeligheid voor stimulerende middelen of die een cardiale aandoening wordt aangeraden om producten met dit ingrediënt te vermijden.

Slimaluma Side Effects

Slimaluma is ook een andere naam voor een natuurlijk ingrediënt, in dit geval, Caralluma fimbriata. Caralluma fimbriata, volgens lowcarbdietsecret.com, is een eetbare cactus vergelijkbaar met hoodia, dat helpt ook om de eetlust te onderdrukken. De bijwerkingen zijn zeer minimaal en meestal, niet door velen ervaren. Er werd algemeen aangenomen dat een bron van onrust en nervositeit was een neveneffect van het gebruik van het kruid, maar dat is inmiddels bewezen dat het niet verbonden te Slimaluma, maar een ander onderdeel van die bepaalde gewichtsverlies medicatie.

Tips

Voordat u begint met een dieet pil, probeer dan eerst de zekerste methode voor gewichtsverlies in het bestaan, het bekijken van uw dieet en het begin van een dagelijkse oefening regime. Dit kan onder meer een 10-minuten lopen van het begin, en je kunt bouwen vanaf daar. Lichaamsbeweging is goed voor uw lichaam en uw welzijn en helpt zonder enige chemische of kruiden in het lichaam innemen. Praat met uw arts voorafgaand aan het doen van een gewichtsverlies activiteit om ervoor te zorgen dat u uzelf niet in gevaar brengen.