Non Prescription Nail svamp behandling

Onychomycosis, almindeligvis kaldet neglesvamp, er forårsaget af dermatofytter. Dermatofytter er en gruppe af svampe, der lever af keratin fundet i negleroden. Svampen forårsager forringelse af neglen. Neglesvamp kan vokse i både fingernegle og tånegle. Du kan prøve flere hjem retsmidler til at fjerne svampen.

Oregano og olivenolie

Oregano er effektiv mod neglesvamp, fordi det har anti-svampe egenskaber. Bland en teskefuld af olivenolie med oregano olie. Påfør olie dagligt til negleroden. Må ikke anvendes i mere end tre uger.

Listerine

Listerine mundskyl kan anvendes som en antiseptisk. Opblødning tæer i Listerine hjælper med at bekæmpe svamp og rene negle senge. Listerine giver også negle et sundt udseende.

Tea Tree Oil

Tea tree olie er et fungicid og antiseptisk. Påfør flere dråber af tea tree olie til negle og gnid grundigt. Olien kan også anvendes med olivenolie og bruge et stykke vat.

Tea Tree-olie og lavendelolie

Lavendel olie forhindrer irritation og bekæmper infektioner. Tea tree olie kan anvendes som en antiseptisk. Kombiner begge olier på et stykke vat og dup på det angrebne område tre gange om dagen.

Apple Cider Eddike

Hvis svampen er bare på tæerne og ikke fingrene, kan du prøve at blande lige dele af naturlige æble cider eddike og varmt vand. Suge dine fødder i cirka 20 minutter til at bekæmpe infektion. Tørre fødder og tæer, og derefter bruge en varm hårtørrer til at absorbere resterende fugt.