Non-Invasive Weight Loss Procedures

Obesitas is uitgegroeid tot een grote epidemie in de hele wereld, en vooral in Amerika. Veel mensen zijn niet in staat om het vet te verslaan en wenden zich tot dure, potentieel gevaarlijke en invasieve chirurgische methoden. Gelukkig kun je ook kiezen voor niet-invasieve chirurgische methoden voor gewichtsverlies dat een operatie te voorkomen en zijn meestal veilig.

Cryolipolysis

Deze therapie, zoals gerapporteerd door Elle Magazine, maakt gebruik van temperaturen onder nul om vet te verbranden te helpen. Ontwikkeld door de Harvard Medical School toen ze ontdekten vetcellen waren gevoelig voor kou, het gaat intense en gelokaliseerde bevriezing van de huid. Hiertoe moeten een zuignap achtig apparaat op de huid die lichaamswarmte onttrekt en veroorzaakt bevriezing wordt geplaatst. Deze bevriezing duurt lang genoeg vetcellen beschadigen, maar niet lang genoeg om de huid beschadigen. De vetcellen worden beschadigd en uiteindelijk sterven, verdorren, en uiteindelijk krijgt gemetaboliseerd door het lymfesysteem. Deze therapie is in onderzoek door de Food & Drug Administration (FDA) en is momenteel alleen beschikbaar in Europa. Elle meldt dat geen bijwerkingen nog waargenomen, en dat het proces relatief pijnloos, duurt ongeveer een uur.

Lasertherapie

Lasers worden nu gebruikt om zwaarlijvigheid en de snelheid van het gewichtsverlies te behandelen, via een machine genaamd de zarona. De behandeling, die plaatsvindt gedurende een periode van twee weken, richt zich op de gebieden die moeten vet en brandwonden gaten te verliezen in de vetcellen. Hierdoor wordt de vetcellen sterven en door het lichaam tijdens normale metabolische processen. CBS 2 Chicago meldt dat deze therapie is een onschuldig, pijnloze poliklinische procedure. Geen blauwe plekken of zwelling optreedt.

Lasertherapie is geen "zilveren kogel", echter. Als een patiƫnt, moet je ook een gezondheids-routine van de oefening en de juiste voeding te behouden na de operatie is voltooid. Dit zal helpen metaboliseren vet sneller en zorg ervoor dat het gewicht blijft uit.

StomaphyX

De StomaphyX procedure is bedoeld voor mensen die een gastric bypass operatie hebben gehad maar toch zijn begonnen met het gewicht terug te krijgen. Deze methode is van goedgekeurd door de FDA. Soms na gastric bypass operatie, zal de verminderde maag zakje en de maag outlet rekken en uit te breiden. Deze procedure helpt repareren dat probleem. Deze procedure doet moet u worden verdoofd. De arts zal dan verplaatst het apparaat door je mond, keel en in je maag zakje. Deze machine wordt doorgegeven via een lange, dunne, plastic buis. Een klein licht en de camera zal de arts helpen lokaliseren van het probleem. Vervolgens wordt de inrichting zuigen gedeelten van het maagweefsel elkaar en wordt geniet. Dit zal de grootte van uw maag zakje te verminderen en helpen voorkomen dat verdere gewichtstoename.