Non farmakologisk behandling for angst

Mennesker udviklet et "kamp eller flugt" stress respons til at klare de fysiske trusler om en hacker eller rovdyr. Når denne reaktion er udløst af nutidens trusler som ubetalte regninger eller nogle familiemedlemmer sygdom, kan kroppen forblive i en løbende tilstand af uløste angst, hvilket fører til et væld af alvorlige helbredsmæssige problemer. Mange lægemidler er ordineret til angst behandling, men hver har potentielle bivirkninger, og kroppen ofte tilpasser sig medicin efter nogen tid. Non-farmakologisk behandling kan reducere eller eliminere overdreven angst uden brug af receptpligtig medicin.

Konfrontere problemet

Når angsten er baseret på en kendt situation, såsom truende ubetalte regninger, konfrontere problemet og wrestling det i håndterbare form vil gå en lang vej mod at lindre stress. Lade uåbnede regningen kuverter hober sig op på tælleren vil kun øge angst, men kontakte en kredit rådgiver og få selvhjælpsbøger om fastsættelse af et budget vil genskabe en følelse af kontrol. Fælles angst mindskes som en følelse af kontrol mindsker opfattelsen af ​​truslen. Selv om mange stressfaktorer ikke kan elimineres, som et familiemedlem, der lider af en alvorlig sygdom eller tilskadekomst, få mere viden om emnet og udtænke en plan om at gøre alt, hvad der med rimelighed kan gøres, vil bidrage til at afhjælpe den grad af angst forårsaget.

Viderestilling

Angst kan let blive en selvforstærkende løkke. Selvom angst udspringer fra en flyvning-eller-kamp respons, kan det også effektivt følelsesmæssigt immobilisere syge, så de fryser, ligesom en kanin skjuler fra et rovdyr snarere end at køre væk. Pleasant omdirigeringer som en bil tur eller en film udflugt kan stoppe angst patient fra grublede hendes angst længe nok til at lade kroppen bryde den stressende cyklus. Det kan være svært at bryde igennem angst forårsagede inerti til hovedet ud af døren, men selv en kort pusterum fra konstant bekymring kan tillade kroppen til at starte afslappende og helbredelse. En underholdende omdirigering, der rejser latter kan være særdeles effektive; ordsprog om latter er den bedste medicin er velbegrundet i lægevidenskaben.

Øvelse

I oldtiden, at den menneskelige flugt-eller-kamp respons endte i relief og opstemthed efter personen held løb væk fra opladning bjørn eller brødes opladningen orne i en suppe gryde. Motion er kroppens naturlige reaktion på stress, og meget angst kan afhjælpes ved at flytte. Ifølge Mayo Clinic personale, 30 minutters motion tre til fem dage om ugen reducerer væsentligt symptomer på depression og angst, og endda meget mindre mængder af motion producere gavnlige ikke-farmakologiske resultater. Angst kan skabe hindringer for at komme i gang på en øvelse program, men tager små skridt, søger støtte fra mental sundhed fagfolk og venner eller familiemedlemmer, og fejrer positive skridt kan føre til etablering af angst-lindre motionsvaner.