Noble Vapor Vp110 Instruktioner

Noble Vapor VP110 er en fordamper med en sølv metal krop med et glas fod. Blå, røde og grønne LED lamper lyser, når enheden er startet. Vandfordampningsapparater er designet til at varme op tørrede urter, naturlægemidler blandinger og tobak og frigive deres indhold i en aromatisk damp, at slippe af med giftige elementer, der gør rygning en sundhedsfare. Ved at følge nogle få enkle trin, vil du være i stand til at nyde at ryge uden den giftige røg, der normalt går sammen med det.

Instruktioner

•  Sæt varme drejeknappen til 190 grader Celsius. Vent fem minutter på, at Noble Vapor VP110 at varme op. Slib det materiale, du vil være at fordampe.

•  Sæt mellem 1/3 og halv centimeter jordlag materiale i glasset pisk; den "HOT" advarsel mærkat på pisken skal vende nedad. Afhente VP110 og vend det på hovedet. Skub spidsen af ​​varmelegemet i fittingen kammer, holde dem sammen og placere VP110 tilbage på bordet.

•  Tag et par hurtige og korte pust gennem røret. Sinke din ånde Ved hvert sug; dampen bliver varmere og stærkere, hvis du inhalerer mere langsomt. Eksperimenter over tid med din vejrtrækning og med den ideelle temperatur for at indstille enheden.

•  Skru ned for temperaturen eller inhalere hurtigere når materialet begynder at sværte. Vend sættet på hovedet igen, når materialet er brugt og afbryd fyldekammeret. Brug træ røre værktøjet eventuelle fastlåste materialer fjerne.

Tips

  • Hold din vaporizer væk fra brændbare materialer, som dele af denne maskine kan blive meget varme.