No Carb No Sugar Foods

Geen carb, heeft geen suiker een motto van vele sinds Dr. Robert Atkins introduceerde zijn dieet in de jaren 1970, en het werd weer opnieuw geïntroduceerd in de "New Diet Revolution" in 1998. Er is veel controverse over de voordelen van geweest een dieet met weinig koolhydraten en suiker dat is hoog in vet, maar er is nog een scala aan producten, of u kunt gewoon gaan voor de levensmiddelen die van nature weinig tot geen koolhydraten of suiker hebben.

Fish & Gevogelte

De meeste vis en zeevruchten hebben weinig tot geen koolhydraten. Tonijn, zalm, tong, bot, kreeft, mosselen en garnalen zijn goede keuzes, terwijl de oesters en mosselen hebben wel wat koolhydraten. Pluimvee - kip, kalkoen, eend, gans, Cornish kip, kwartel en fazant - is een uitstekende bron van eiwit met weinig koolhydraten en geen suiker. Bereiden van vis en gevogelte gegrild of gemarineerd voor geen carb, geen suiker gerechten.

Vlees

De originele Atkins dieet werd getoond met biefstuk en spek als nietjes. De waarheid is dat rundvlees, varkensvlees, lamsvlees kalfsvlees en wild bieden geen koolhydraten en geen suiker. Bacon (en ham) kan zelfs bevatten enkele koolhydraten en suiker die zijn toegevoegd in het hardingsproces. Dit is ook het geval met vleeswaren. Als u op zoek bent naar carb en suikervrije blijven, stok met de biefstuk.

Kaas

Meest kaas weinig tot geen koolhydraten en suiker. Cheddar, Gouda, mozzarella, Roquefort, Zwitserse en blauwe kaas zijn alle opties met een hoog gehalte aan eiwit. Kaas van koe, geit en schapenmelk zijn goede low carb keuzes. Kijk uit voor roomkaas en cottage cheese, die meer koolhydraten en toegevoegde suiker hebben.

Groenten

Veel groenten geen koolhydraten of suiker hebben. Champignons, paprika, selderij, sla radijsjes en komkommers zijn uitstekende keuzes voor de no carb dieet. Artisjokken, asperges, aubergine, spinazie, bloemkool, courgette, broccoli en squash hebben een kleine hoeveelheid koolhydraten. Erwten, wortelen, aardappelen, bieten en maïs zijn van nature hoger in suiker en koolhydraten.

Eieren

Eieren zijn een uitstekende bron van eiwitten voor weinig geld - en geen koolhydraten en suiker. Ze kunnen worden gekookt, gepocheerd, gebakken of deviled. Een andere optie is om een ​​omelet met eieren maken. U kunt ook in kaas of groenten voor een meer vullende maaltijd, dat is nog steeds geen koolhydraten en geen suiker. Voor extra voeding, op zoek naar eieren verrijkt met omega-3.

Overweging

Zorg ervoor dat u pakketten te lezen. Een paar kazen worden gemaakt met toegevoegde suiker en smeltkaas koolhydraten zou kunnen hebben, maar mogen niet significant zijn. Bij het eten in een restaurant of de aankoop van vlees, gevogelte of vis, dat is opgesteld, blijf weg van gepaneerde artikelen. Sommige sauzen - zoals "zoet en zuur" - kan suiker of bloem die koolhydraten toe te voegen aan het gerecht hebben. Houd er echter rekening mee, dat bijna alle voedingsmiddelen hebben een klein spoor van koolhydraten.